Dragons War Forum
7. Seviye sınırı kalkıyor! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: 7. Seviye sınırı kalkıyor! (/showthread.php?tid=2422)

7. Seviye sınırı kalkıyor! - Wolverine - 31-05-2017

Savaşçılar! Uzun süre beklediniz ama beklediğinize değdi! 

Efsane: Ejderhalar Mirası'nın bambaşka bir boyut kazandığı 10. seviye artık açıldı. 7. seviyenin üst sınırında bekleyen oyuncular artık hem kendi tecrübe puanlarını hem de buna bağlı olarak görevlerini yapabilecekler.

10.seviye.png

Artık görevlerin Türkçeleşmesi ile beraber yeni instanceler ve hayran madalyonları için görevler çalışmalarımızı başlattık. Bunun yanı sıra olaylarında çevirilerine başlayıp yavaş yavaş eklenecek.
Bunun yanı sıra her hafta düzenlenecek olan nesne hediyeli PVP savaşlarında yapılacağını belirtelim.
8 ve 10 arası olacak olan instance bölge bineklerin olursa güzel olur dileklerinizi yorumlara bekliyoruz.
10.Seviye açılışımız 01.06.2017 00:00 olarak gerçekleşecektir. Şimdiden herkese başarılar genç savaşçılarımıza da Keyifli Oyunlar.

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - burber - 31-05-2017

Ne kadar güçlü bir şekil de 8e giremesem de artık açılması gerekirdi kanaatimce ve açıldı herkese hayırlı olsun. Benim isteğim umarım ayaz adasının açılması uzun sürmez etkinlikte aldığımız buz ayılarını kullanmamız iyi olacaktır ayıları kış uykusundan kaldırma vakti!!! ayrıca oyun da hasır zırh eksikliği olduğu için ayaz adası çok çok iyi olur orada ki yaratıklar gömlek atıyor çünkü. Bu sayede onur kasmayan kişiler de hasır zırh sahibi olmuş olur. Teşekkürler yönetim!

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - DERİN DARBE - 31-05-2017

Selamun Aleykum,

Herkesin Sabırsızlıkla beklediği lwl kısıtlaması acıldı sayılır. fakat aclır acılmaz başka isteklere yönelecekleri kesindir. Seviye kısıtlaması gib instance, acılmayan bölgeler de var. fakat Zamanla her şey in düzenli bir şekilde, Zamanla  Acılacağını umuyorum.   lütfen başka istekleriz elbet vardır. Sabırsızlıkla beklemenizi Tavsiye ediyorum.

Başarılarınızın Devamını Dilerim.

Cool SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ Smile

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - Hesperos - 31-05-2017

Güzel etkinliklerde gelse güzel olacak herşey piyasa çok pahalı rag metal falan ..

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - kralbayys - 31-05-2017

Admin Çarşı gelirmi ve artık lütfen şu çeviri talebime bir cevap yaz

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - Mad Spawn_kullanılmayan - 31-05-2017

Güzel karar ama serverde intikam,unikorn,kasvetli hasır zırhı olması gerekiyor

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - nolian - 31-05-2017

Çarşı da açılsın cuk oturur Çiçeğim

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - burber - 01-06-2017

ayrıca sunakların gelmesi de hızlandırılırsa güzel olur

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - Stormrage - 01-06-2017

Tebrikler! Çok yerinde bir update olmuş fakat diğer yandan oldukca eksikde yok değil. Kaos eventi ( gösteriş olsun diye ticaret senetleri ve anlagrisa olayları getirdiniz ki hala 6 level orlufya  görevini oyunculara yaptırabilmiş değilsiniz) pet sistemi (şirin yardımcılarımızın hasretiyle tüm server yanıyor) malikaneler (uzun zamandır çoğu oyuncu tarafından beklenmiyor değil) ve en önemlisi client (herkesin burnunda tütüyor ha geldi ha gelecek!) serverde hasır zırhı yok! (bu işin altındada bir bit yeniği seziyorum ejderha mağazası veya ayaz adası veya 4 level sınırında getirdiğiniz pırlantalı mağaza gibi birşey bekleniyor) Ben onur kasmayan bir oyuncu olarak kendimce eksik yönlerini dile getirdim sadece 8 gelmiş olsa bu yorumu yazma gereği duymayacaktım her magiş giren oyuncularda zuliman kesemiyor hasır elde etmek için. Eğer bunlarla ilgilide bir planınız varsa ve erken safhada ileri sürmeyi düşünüyorsanız sadece 8 leveli getirmek yerinde bir karar hem oyuncular arasındaki rekabeti tekrar alevlendirmek için hemde oyuncuları oyun başına kitlemek için ama kendi kanaatim 9 ve 10 levelin şimdilik gereksiz olmasıdır. 

Teşekkürler... Bir an önce eksiklerinizi tamamlamanız dileği ile.

-Stormrage

Cvp: 7. Seviye sınırı kalkıyor! - IPaLaVeLaI - 03-06-2017

(01-06-2017, Saat: 07:01)Stormrage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler! Çok yerinde bir update olmuş fakat diğer yandan oldukca eksikde yok değil. Kaos eventi ( gösteriş olsun diye ticaret senetleri ve anlagrisa olayları getirdiniz ki hala 6 level orlufya  görevini oyunculara yaptırabilmiş değilsiniz) pet sistemi (şirin yardımcılarımızın hasretiyle tüm server yanıyor) malikaneler (uzun zamandır çoğu oyuncu tarafından beklenmiyor değil) ve en önemlisi client (herkesin burnunda tütüyor ha geldi ha gelecek!) serverde hasır zırhı yok! (bu işin altındada bir bit yeniği seziyorum ejderha mağazası veya ayaz adası veya 4 level sınırında getirdiğiniz pırlantalı mağaza gibi birşey bekleniyor) Ben onur kasmayan bir oyuncu olarak kendimce eksik yönlerini dile getirdim sadece 8 gelmiş olsa bu yorumu yazma gereği duymayacaktım her magiş giren oyuncularda zuliman kesemiyor hasır elde etmek için. Eğer bunlarla ilgilide bir planınız varsa ve erken safhada ileri sürmeyi düşünüyorsanız sadece 8 leveli getirmek yerinde bir karar hem oyuncular arasındaki rekabeti tekrar alevlendirmek için hemde oyuncuları oyun başına kitlemek için ama kendi kanaatim 9 ve 10 levelin şimdilik gereksiz olmasıdır. 

Teşekkürler... Bir an önce eksiklerinizi tamamlamanız dileği ile.

-Stormrage
Çok güzel bi yorumdu bende bire bir katılıyorum şuanlık 9 ve 10 gereksiz gibi