09-10-2019, Saat: 02:33
(08-10-2019, Saat: 23:54)AlThor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merak ettiğim şey ben KARADUL olarak hiç kimseye küfür etmemişken madde 6 ile alakalı hiçbir olaya karışmamışken neden ceza aldım diye sorduğumda bu ss karşıma çıktı. yazık çok yazık gene aynı 3-5 kişi ve gene aynı mantık kolay gelsin size.
Ticket atarsanız ceza alma sebebini öğrenebilirsiniz. Meydandan geçen hiç kimseye esaret atılmadı.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)

mile:
) muhabbet etmiştik zamanında bir ss gönderdi gönderdiği ssde oyuncunun biri diğerine küfür etmiş küfürü yiyende ona etmiş ilk küfür eden ss alıp ceza verir misiniz yazmış adaletsizlik olmasın diye her ikisinede susma laneti vermiş şans eseri ilk küfür eden oyuncu oyundaymış tekrar ticket atmış "ben niye susma aldım?" diye. ayrıntıyı umarım farketmişsinizdir bazen çok boş şeylerden aşırı derecede kavga çıkartıyorsunuz bırakında oyunumuzu oynayalım tr de adam akıllı 1 dwar var onuda oyuncular bozmasın
oyunun isminin pvp olması ama kimse kimseye saldırmasın herkes güllük gülistanlık yaşasın mantığı...