30-07-2019, Saat: 21:37
(30-07-2019, Saat: 21:08)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizin onurunuz şerefiniz sövdüğünüz sizi cümle aleme oyuncak edenlerle fırıldak gibi sevişmekse ben o onur ve şerefi almayayım. Git sor gizeme bakayım burber sana yazdı mı de tüm hanlık gittik gizemden ozür diledik biz anca hava civasinız alayınız kucaktan kucağa gezdiriyorum hepinizi.
Delikanlı olacaksınız yarın bir gün adamım dediğiniz de kimse sorgulamayacak al böyle saatlerce konuşmamız var gidip valkriye de sorabilirsin. Kendisi ss lere laf etmez madem bizim gizli tutmaya çalışıp üzülmesin diye uğraştiğimiz olayi kendi ittifakı yayıyor buyur bunlar benim ss lerim olup hanligimin diğer üyeleri de gerek telefonla arayarak gerek mesaj yoluyla özür dilemiş ve işin peşini bırakmamıştır.
Adap bilmezsin adam gibi konuşmayı bilmezsin yok kuçaktan kuça gezdiririm die boş boş atıp tutmalar daha düne kadar kimin kuçağında olduğu bilinmeyen birinin bunu söylemesi gülünç
İkinci olarak bizim karakterimize en son laf edicek insan sensin zamanında racondaki adamlar anana bacına sövdü osmanlıdan çıkıp yanlarına gittin mafioda birleştiniz
üçüncü olarak benim laflarımı çarptırıyorsun benim demek istediğim şimdi namus bekcisi kesilmişsiniz melike için zamanında aynı tutumu arsiyede yapıp handan atacak cesaretiniz olsaydıda şimdide millete laf yapınca bi dayanağınız olsaydı
Dördüncü olarak melikeye yapılanın sonuna kadar karşısındayım yapılan hareket yanlıştı sinirle söylenmiş olsa bile benim kabul edebilceğim bişey değil sanki herkes onu destekliyormu gibi bir propaganda yaratmana gerek yok bizi bilen bilir sizi bilende bilir
Beşinci olarak senin zaten ilk olayın değil oyun boyu millete söverek gezdin en basit olarak kabusa sövdün ban yedin kaç gün ağzının dilinin elinin ayarını bilmeyen konuşmasını anlamayan tek yaptığın hakaret ederek üste çıkmaya çalışmak millete sövüp dayak yiyince eziliyoruz die ağlamak başka bişey değil yanındakilerinde senden bir farkı yok