23-11-2018, Saat: 10:26
Yenilmezlik faytor kalesine ışınlanınca siliniyor.
Bakım çalışmaları
|
23-11-2018, Saat: 10:26
Yenilmezlik faytor kalesine ışınlanınca siliniyor.
24-11-2018, Saat: 13:43
(22-11-2018, Saat: 13:20)CENTİLMEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Kesim yaparken sayfa kendini yenilemiyor kastığımız para ile çantadaki para farklı görünüyor sayfayı yenileyince düzeliyor., premium x2 hızda kasma sorunu oluyor 5 6 dövüşten sonra F5 atmak zorunda kalıyoruz.
24-11-2018, Saat: 15:24
(Son Düzenleme: 24-11-2018, Saat: 15:40, Düzenleyen: - Thanatos -.)
(24-11-2018, Saat: 13:43)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakım calısmasında yenılmezlık alıp kendı kendıne sılındı ıcın meslek kasarken karakter kendı kendıne olup kazmam kırıldı gerı ıadesını ıstıyorum lınkıde atarım sorun deıl .(22-11-2018, Saat: 13:20)CENTİLMEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Kesim yaparken sayfa kendini yenilemiyor kastığımız para ile çantadaki para farklı görünüyor sayfayı yenileyince düzeliyor., premium x2 hızda kasma sorunu oluyor 5 6 dövüşten sonra F5 atmak zorunda kalıyoruz. meslek duzelmemıs basarısız sıkıntısı daha kötü olmus. ![]()
24-11-2018, Saat: 20:01
(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. merhaba satın aldığım şey çantama gelmiyor lütfen bakımda düzeltin yıkım madalyonu yapamıyorum ve parada alıyor ne yapacağım? saygılarımla Sercan
24-11-2018, Saat: 22:13
(24-11-2018, Saat: 13:43)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Az önce pvp de ayna yedim öldüm diril diyince aynayla dirildim süre dolana kadar meydan da durucam haberin olsun el atarsın bir ara buga(22-11-2018, Saat: 13:20)CENTİLMEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Kesim yaparken sayfa kendini yenilemiyor kastığımız para ile çantadaki para farklı görünüyor sayfayı yenileyince düzeliyor., premium x2 hızda kasma sorunu oluyor 5 6 dövüşten sonra F5 atmak zorunda kalıyoruz.
MY PRECIOUSSSS!
25-11-2018, Saat: 02:21
Kırılan nesnelerin hasarı iade edilmiştir. Sorunun tekrar yaşanmaması için çalışmaya devam ediyoruz ancak tekrar yaşanması halinde destek sistemine başvurabilirsiniz.
25-11-2018, Saat: 02:39
(25-11-2018, Saat: 02:21)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kırılan nesnelerin hasarı iade edilmiştir. Sorunun tekrar yaşanmaması için çalışmaya devam ediyoruz ancak tekrar yaşanması halinde destek sistemine başvurabilirsiniz. Buz adasi görevi için üç kişi örümcek hükümdar kestik ama sadece birimize örümcek kozası verdi bana vermedi. 4 gün boyunca instancenin açılmasını mı beklicem şimdi. hükümdar örümcek kozası talep ediyorum. posta mesajı olarak savaşın linkini ve savaş sonu verilenleri size attım.
25-11-2018, Saat: 05:53
(25-11-2018, Saat: 02:39)komodoejderi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buz adasi görevi için üç kişi örümcek hükümdar kestik ama sadece birimize örümcek kozası verdi bana vermedi. 4 gün boyunca instancenin açılmasını mı beklicem şimdi. hükümdar örümcek kozası talep ediyorum. posta mesajı olarak savaşın linkini ve savaş sonu verilenleri size attım. Telafi işlemi gerçekleştirilmiştir. Keyifli oyunlar.
25-11-2018, Saat: 07:24
- Savaştan sonra para ve karakter alanının takılı kalma sorunu giderildi.
- Savaşta kırılan nesnelerin Log sistemi tarafından kayıt altına alınması sağlandı. ( Destek sistemine başvururken ekstra ekran görüntüsü eklemenize gerek kalmayacak ) - Karakter giy-çıkar fonksiyonlarının kod yapısı güncellendi. - Bölge geçişlerinde bineğin yemi ve çanta kapasitesinin dolu olması halinde uyarı vermeme sorunu giderildi. - Binekten inme ve daha sonra bineği tekrar eğerleme de yaşanan takılma sorunu giderildi. - Efekt kullanıldığında gösterim ile alakalı yaşanan takılma sorunu giderildi. - Öldükten sonra karakterin çıplak, karakteristik özelliklerin de "-" değerlere düşüyor gibi görünme sorunu düzeltildi. - Sancakların sistemi güncellendi ve yok olma sorunu giderildi. ( Sancak nesnesine sahip olmayanlar Infected'e posta yoluyla ulaşabilir ) - Uzun süre oyuna giriş yapmayan oyuncuların sistem kaynaklarını tüketmemesi için sistem tarafında otomatik "inaktif" olarak belirlenmesi sağlandı. - Oyuna uzun süre giriş yapmayan oyunculara otomatik E-Mail gönderme düzenlemesi yapıldı. - Tüm bunların yanında yedekler alındı ve sistem kodlarında kod temizliği yapılarak arayüz çeşitli alanlarda optimize edildi.
25-11-2018, Saat: 10:26
(22-11-2018, Saat: 13:20)CENTİLMEN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Kesim yaparken sayfa kendini yenilemiyor kastığımız para ile çantadaki para farklı görünüyor sayfayı yenileyince düzeliyor., premium x2 hızda kasma sorunu oluyor 5 6 dövüşten sonra F5 atmak zorunda kalıyoruz. -Kan iksiri bastığımızda kritik atmama sorunu var özellikle 11 levellere büyüdeyken normal vuruyor. kan iksiri kazanına düşsen yine vuramassın ![]() |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
![]() |
Sunucu bakım Çalışmaları! | Wolverine | 15 | 15,405 |
12-02-2019, Saat: 17:20 Son Yorum: Cyanoacrylate |
Güncelleme update bakım! | Wolverine | 0 | 2,721 |
16-11-2017, Saat: 16:23 Son Yorum: Wolverine |
|
![]() |
Etkinlik ve Bakım Duyurusu! | Themis | 3 | 4,775 |
04-01-2017, Saat: 17:05 Son Yorum: EjderyaTRAITOR |