Dragons War Forum
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Bakım çalışmaları - Admins - 17-08-2018

Merhaba,

Öncelikle yanlış anlaşılmalar olduğunu düşündüğüm için şuan yeni sunucuda bulunduğumuzu belirteyim, tüm taşıma işlemleri tamamlandı. Ancak altyapı değişikliği nedeniyle taşıma sonrasında çeşitli sorunlarla karşılaştık. Karşılaştığımız sorunlar "chat sunucusundaki problem" dışında giderildi. 

Eski hantal chat sisteminin yeni sunucuda stabil çalışmaması nedeniyle chat konusunda genel bir sistem değişikliliği gerekti ve güncel sistemlerden birinin entegresine başlandı. Sistem entegresi nedeniyle oluşan çeşitli sorunlar ;

- Dövüş alanları devam ederken veya sonlandırıldığında çeşitli buglar/laglar oluşması,
- Savaşlarda başlangıç/sonlandırma sorgularının veritabanından kaynaklı ağırlaşması ( chat sisteminin henüz stabil olmaması nedeniyle veritabanının kilitlenmesi ),
- Chat ekranındaki mesajların gönderme/alma işlemlerinin başarılı olmasına rağmen görüntülenmemesi ( sistemin henüz veritabanı ile tam uyumlu çalışmaması nedeniyle ).

Güncel sistemin her konuda ( uyum, performans, güvenlik vb. ) testleri devam etmekte, ortalama 3 gün içerisinde sorunun tamamen giderilmesini hedefliyoruz. Bu süre zarfında yukarıda yazan sorunlarla karşılaşmamanız için çalışacağız.

Sunucu taşıma işlemleri devam ederken bakım çalışmaları nedeniyle sizlerin mağdur olmaması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda ne kadar hassas davransak da beklenmedik sorunlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin telafisi için Destek Sistemine başvurabilirsiniz. Mağduriyetinizin giderileceğinden emin olabilirsiniz. Bakım çalışmalarından dolayı destek sisteminin geri dönüş süresinde gecikmeler yaşanabilir ancak geriye dönük destek taleplerinin de incelendiğini bilmenizi isteriz. Ek olarak bu konuda yaşadığınız mağduriyetleri tek tek tüm yöneticilere bildirmek yerine, posta yoluyla tarafıma bildirebilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede işlemler yapılacaktır. 

- 3 günlük çalışma süresi boyunca kırılmazlık ve antitravma aktif edilmiştir.
- Ek olarak bu ay içerisinde tamamlanan güncellemeler, bakım çalışmaları nedeniyle önümüzdeki ay başında sisteme dahil edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar.

Cvp: Bakım çalışmaları - Admins - 22-10-2018

(22-10-2018, Saat: 14:06)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zararım için ticket ve ınfected admıne bıldırı yaptım umarım donus yapılır. Cool

Bakım çalışmaları nedeniyle oluşan mağduriyet giderilmiştir.

Cvp: Bakım çalışmaları - nolian - 22-10-2018

(17-08-2018, Saat: 18:31)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2018, Saat: 16:07)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler 2 gün oynamayın ölmezsiniz. Küre mi kıracaksın beklet küreni. Meslek mi kasacaksın kıymık mı batacak. Topla değerli gıdaları al kıymık şişesini. 

Chate inanıyorum düzeltilecek. Postada da sıkıntı var sanırım yanıp sönmüyor. 

İyi çalışmalar

trollse komik değilse daha komik Big Grin

DH forumdansın sanırım Savaşa Hazırım

Cvp: Bakım çalışmaları - Admins - 19-11-2018

Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

Cvp: Bakım çalışmaları - - Thanatos - - 19-11-2018

(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

meslek aletı bozuk duzelmıyo duzeltıcez dıyosunuz :Smile dovuslerde takılma oluyor 15 20 dakka dovus sonlanmıyor

Cvp: Bakım çalışmaları - -I Democracy I- - 19-11-2018

Ağırsıkletlerin kırmızı yayında hata var ( benim yayımda da sıkıntı olabilir) veba efekti yok ve savaşlarda enerji 20 öfke ile başlıyor.

Cvp: Bakım çalışmaları - BAR0N - 19-11-2018

bütün efect sürelerini 1 er saat yapın server acıldı acılalı bu konu hakkında kac kez ticket attım bana ya arkaplanda calısmalar yapılıyor denildi,ya listemiz var o liste uygulanacak denildi,yada boyle bir calısmamız bulunmamaktadır dendi bu konu hakkında calısma yapın artık cunku 1 saat oynuyoruz sonra gozumuz yoruluyor vs geri kalan efect bosuna harcanıyor

ejdere verilen kelle sayıları belli sayılara ulasınca ekstra onur vermesi gerek buda verilmiyor bunuda ne zamandan beri dile getiriyorum ama oyuncular icin ekstra onur işinize gelmiyor sanırım,https://dwar.gen.tr/library.php?&c=11 kendiniz bile yazmıssınız sayfanın en altına ama iki bucuk senedir ekstra onur hic verilmedi 

malikanede anıt dolum hızları malikane icinde %100 malikane dısında %50 olarak ayarlanmalı en dogrusu boyle olur

Cvp: Bakım çalışmaları - Schizophren - 19-11-2018

heliosa katılıyorum dövüşlerde takılma oluyor. dövüş bitti diyor ve çıkışa bastığımızda yenile yeri çıkıp duruyor 10-15 dk sürüyor

Cvp: Bakım çalışmaları - merve - 19-11-2018

(17-08-2018, Saat: 14:15)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Öncelikle yanlış anlaşılmalar olduğunu düşündüğüm için şuan yeni sunucuda bulunduğumuzu belirteyim, tüm taşıma işlemleri tamamlandı. Ancak altyapı değişikliği nedeniyle taşıma sonrasında çeşitli sorunlarla karşılaştık. Karşılaştığımız sorunlar "chat sunucusundaki problem" dışında giderildi. 

Eski hantal chat sisteminin yeni sunucuda stabil çalışmaması nedeniyle chat konusunda genel bir sistem değişikliliği gerekti ve güncel sistemlerden birinin entegresine başlandı. Sistem entegresi nedeniyle oluşan çeşitli sorunlar ;

- Dövüş alanları devam ederken veya sonlandırıldığında çeşitli buglar/laglar oluşması,
- Savaşlarda başlangıç/sonlandırma sorgularının veritabanından kaynaklı ağırlaşması ( chat sisteminin henüz stabil olmaması nedeniyle veritabanının kilitlenmesi ),
- Chat ekranındaki mesajların gönderme/alma işlemlerinin başarılı olmasına rağmen görüntülenmemesi ( sistemin henüz veritabanı ile tam uyumlu çalışmaması nedeniyle ).

Güncel sistemin her konuda ( uyum, performans, güvenlik vb. ) testleri devam etmekte, ortalama 3 gün içerisinde sorunun tamamen giderilmesini hedefliyoruz. Bu süre zarfında yukarıda yazan sorunlarla karşılaşmamanız için çalışacağız.

Sunucu taşıma işlemleri devam ederken bakım çalışmaları nedeniyle sizlerin mağdur olmaması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda ne kadar hassas davransak da beklenmedik sorunlar nedeniyle oluşan mağduriyetlerin telafisi için Destek Sistemine başvurabilirsiniz. Mağduriyetinizin giderileceğinden emin olabilirsiniz. Bakım çalışmalarından dolayı destek sisteminin geri dönüş süresinde gecikmeler yaşanabilir ancak geriye dönük destek taleplerinin de incelendiğini bilmenizi isteriz. Ek olarak bu konuda yaşadığınız mağduriyetleri tek tek tüm yöneticilere bildirmek yerine, posta yoluyla tarafıma bildirebilirsiniz. Mümkün olan en kısa sürede işlemler yapılacaktır. 

- 3 günlük çalışma süresi boyunca kırılmazlık ve antitravma aktif edilmiştir.
- Ek olarak bu ay içerisinde tamamlanan güncellemeler, bakım çalışmaları nedeniyle önümüzdeki ay başında sisteme dahil edilecektir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar.

yem olduğu halde lagtan dolayı bıneimi çağıramadım ve mor orağım yok yere hasar aldı bı telafısı olması lazım bunun dıye düşünüyorrum bın tuccar markası bırıktırıdım onun ıcın ben Savaşa Hazırım

Cvp: Bakım çalışmaları - __ATA__ - 19-11-2018

6 aydır eklenecek dediğiniz 120tp ve 135tp kutularda yaratıklara eklenir umarım
Hırsız mesleğini seçtiğime pişman oldum gezgin mağazasından 1 kutu için 15 altın masraf yaparak bu meslek nereye kadar ilerleyecek