30-07-2018, Saat: 23:08
Şimdi öncelikle hiçbir isim vermeden yada herhangi bir kişiyi kasıt göstermeden onu incitmeden yada onu baz alarak bir konu olmayacak bu.
Bilenler bilir oyunda yapamadığımız bişeyler olduğunda, geçemediğimiz görevlerde, ne işe yaramadığını anlamadığımız nesnelerde, bazı görevlerin bazı anlamsız cümlelerinde ve bunun gibi çoğu şeyde ilk önce varsa hanlığımız, arkadaşlarımız ve son olarakta mentörlere ulaşırız değil mi? Evet öyle yaparız öyle yapmak isteriz ama insan ırkı tarafında magnorların iletişi nasıl bilmiyorum muhafız yada mentör herhangi bir kişiye ulaşmamız imkansız. Yok değiller varlar fakat mentörluk yada muhafızlık adına herhangi birşeyi yapmadıklarını değil nadiren arada sırada yaptıklarını gören olmuş(
). Tamam şunu kabl ediyorum oyunun yoğun bir saatinde mesaj atıp(?) yüzlerce mesajın arasında görememiş olduklarını kabul ediyorum fakat iinsan ırkındaki mentör ve muhafızlarda iletişim yok denecek kadar az zaten en fazla 3 mentörü aynı anda açık görebiliyoruz. Mesaj atıyoruz yada soru soruyoruz saygılı bir şekilde 1 kere cevap verseler o cevabın sonrası yok yada bu cevapların hiçbiri yok ama muhhafız yada mentör arkadaşlarımız sürekli olarak meydanda zanaatçiler birliğinde onlineler. Peki bu arkadaşlarımız abilerimiz yada ablalarımız neden mentör -muhafız olmuşlar ve neden biz hep bu arkadaşların afk zamanına dek geliyoruz? Bunun adminler ve muhafızlar tarafından dikkate alınmasını ve bir yola konulmasını istiyorum. Belki oyun hakkında daha fazla biligisi olan insanlar yeni ve denenmelik olarak görevbaşı yapabilirler. Muhafızlarımızın yada mentörlerimizin görevi muhafızlık itemi madalyası almak yerine hem oyunu oynamak hemde oynayanlara karşı yardımcı olmak olmak olabilir. Umarım bu konu yapıcı olarak ele alınır ve kapatılmaz.
Bilenler bilir oyunda yapamadığımız bişeyler olduğunda, geçemediğimiz görevlerde, ne işe yaramadığını anlamadığımız nesnelerde, bazı görevlerin bazı anlamsız cümlelerinde ve bunun gibi çoğu şeyde ilk önce varsa hanlığımız, arkadaşlarımız ve son olarakta mentörlere ulaşırız değil mi? Evet öyle yaparız öyle yapmak isteriz ama insan ırkı tarafında magnorların iletişi nasıl bilmiyorum muhafız yada mentör herhangi bir kişiye ulaşmamız imkansız. Yok değiller varlar fakat mentörluk yada muhafızlık adına herhangi birşeyi yapmadıklarını değil nadiren arada sırada yaptıklarını gören olmuş(

Verilmiş sadakanız yok, sevilen kul hiç değilsiniz. Sadece ben biraz geç uyandım