Dragons War Forum
Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? (/showthread.php?tid=9426)

Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - IV Barboros - 30-07-2018

Şimdi öncelikle hiçbir isim vermeden yada herhangi bir kişiyi kasıt göstermeden onu incitmeden yada onu baz alarak bir konu olmayacak bu.

Bilenler bilir oyunda yapamadığımız bişeyler olduğunda, geçemediğimiz görevlerde, ne işe yaramadığını anlamadığımız nesnelerde, bazı görevlerin bazı anlamsız cümlelerinde ve bunun gibi çoğu şeyde ilk önce varsa hanlığımız, arkadaşlarımız ve son olarakta mentörlere ulaşırız değil mi? Evet öyle yaparız öyle yapmak isteriz ama insan ırkı tarafında magnorların iletişi nasıl bilmiyorum muhafız yada mentör herhangi bir kişiye ulaşmamız imkansız. Yok değiller varlar fakat mentörluk yada muhafızlık adına herhangi birşeyi yapmadıklarını değil nadiren arada sırada yaptıklarını gören olmuş( Birşey Yok ). Tamam şunu kabl ediyorum oyunun yoğun bir saatinde mesaj atıp(?) yüzlerce mesajın arasında görememiş olduklarını kabul ediyorum fakat iinsan ırkındaki mentör ve muhafızlarda iletişim yok denecek kadar az zaten en fazla 3 mentörü aynı anda açık görebiliyoruz. Mesaj atıyoruz yada soru soruyoruz saygılı bir şekilde 1 kere cevap verseler o cevabın sonrası yok yada bu cevapların hiçbiri yok ama muhhafız yada mentör arkadaşlarımız sürekli olarak meydanda zanaatçiler birliğinde onlineler. Peki bu arkadaşlarımız abilerimiz yada ablalarımız neden mentör -muhafız olmuşlar ve neden biz hep bu arkadaşların afk zamanına dek geliyoruz? Bunun adminler ve muhafızlar tarafından dikkate alınmasını ve bir yola konulmasını istiyorum. Belki oyun hakkında daha fazla biligisi olan insanlar yeni ve denenmelik olarak görevbaşı yapabilirler. Muhafızlarımızın yada mentörlerimizin görevi muhafızlık itemi madalyası almak yerine hem oyunu oynamak hemde oynayanlara karşı yardımcı olmak olmak olabilir. Umarım bu konu yapıcı olarak ele alınır ve kapatılmaz.

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - burber - 30-07-2018

(30-07-2018, Saat: 23:08)enginnc4n Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi öncelikle hiçbir isim vermeden yada herhangi bir kişiyi kasıt göstermeden onu incitmeden yada onu baz alarak bir konu olmayacak bu.

Bilenler bilir oyunda yapamadığımız bişeyler olduğunda, geçemediğimiz görevlerde, ne işe yaramadığını anlamadığımız nesnelerde, bazı görevlerin bazı anlamsız cümlelerinde ve bunun gibi çoğu şeyde ilk önce varsa hanlığımız, arkadaşlarımız ve son olarakta mentörlere ulaşırız değil mi? Evet öyle yaparız öyle yapmak isteriz ama insan ırkı tarafında magnorların iletişi nasıl bilmiyorum muhafız yada mentör herhangi bir kişiye ulaşmamız imkansız. Yok değiller varlar fakat mentörluk yada muhafızlık adına herhangi birşeyi yapmadıklarını değil nadiren arada sırada yaptıklarını gören olmuş( Birşey Yok ). Tamam şunu kabl ediyorum oyunun yoğun bir saatinde mesaj atıp(?) yüzlerce mesajın arasında görememiş olduklarını kabul ediyorum fakat iinsan ırkındaki mentör ve muhafızlarda iletişim yok denecek kadar az zaten en fazla 3 mentörü aynı anda açık görebiliyoruz. Mesaj atıyoruz yada soru soruyoruz saygılı bir şekilde 1 kere cevap verseler o cevabın sonrası yok yada bu cevapların hiçbiri yok ama muhhafız yada mentör arkadaşlarımız sürekli olarak meydanda zanaatçiler birliğinde onlineler. Peki bu arkadaşlarımız abilerimiz yada ablalarımız neden mentör -muhafız olmuşlar ve neden biz hep bu arkadaşların afk zamanına dek geliyoruz? Bunun adminler ve muhafızlar tarafından dikkate alınmasını ve bir yola konulmasını istiyorum. Belki oyun hakkında daha fazla biligisi olan insanlar yeni ve denenmelik olarak görevbaşı yapabilirler. Muhafızlarımızın yada mentörlerimizin görevi muhafızlık itemi madalyası almak yerine hem oyunu oynamak hemde oynayanlara karşı yardımcı olmak olmak olabilir. Umarım bu konu yapıcı olarak ele alınır ve kapatılmaz.

ne sordun da cevaplamadım la sor bana sor  Big Grin

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - DarkeyeS - 30-07-2018

belki yoğunlukdan göremiyolardır ben yazdığım zaman bazen  alıyorum cevap  bazen alamadığımda oluyor

ya çok yoğunlar yada afklar

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - vitaedi obcento - 31-07-2018

Yapın beni 1 ay 18 gün önce başvurdum neredeyse tüm gün oyundayım oyunu oynayanlar bilir ha işim olur olmam ayrı konu ama ben şahsen memnun değilim görevli arkadaşlardan, onlarda haklı 2 görevi birden üstleniyorlar. Şimdi arkadaşlar bazı mentorler de forumdan vs. bakıp cevap verdikleri çok bariz açık. Yani soru sorduktan 4-5 dakika sonra cevap veriyorlar genellikle. Ya çok yoğunlar vs. vs. Ya da oyun bilgileri kısıtlı olabilir. Bilemiyorum demekten çekinmemeliler. Sonuçta onlar da gönül işi yapıyorlar forumda bir bakabilir misiniz vs. deseler gönlümüzü fethedecekler  Kalp

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - Dios - 31-07-2018

Bizim tarafta da bazı sıkıntılar var  muhafızlar yönünden. Tehdit edildim, aşağılandım, dalga geçildim. Bunları yapan bir muhafız. Pek çok kişinin ilgisizliği konusunda şikayet ettiği bir muhafız. Magron arkadaşlar tahmin yürütüyordur muhtemelen Smile .

Yaşadığım bir sorunu, daha doğrusu bir hatayı bildirmeye çalıştığımda yemediğim laf kalmadı. Nedeni ise hatayı haftalardır gerek ticket ile gerek adminlere yazarak bildirmeme rağmen çözüme kavuşmamış olması. Admin arkadaşlar yaşadığım hatayı kabul etti ve düzeleceğini söyledi. Fakat 2 hafta geçmesine rağmen bir değişim olmayınca tekrar ulaşmaya çalıştım. Etkinlikler ile falan ilgilendiler yoğunlardır, unutmuşlardır diye düşünerek. O an 6 günlük cevaplanmamış ticketim olduğu için muhafız ile bu durumu iletmek istedim fakat mesaj attığımda üstte belirttiğim gibi yemediğim laf kalmadı. "Sıkıldım senden sürekli aynı şeyi yazıyorsun, ortada bir hata yok sen ısrar ediyorsun, ben burada işimi yapmaktan oyun oynayamıyorum, senin hizmetçin değilim" ve daha bir çok böyle cümle ile karşı karşıya kaldım. "İnsan arkadaşlara yazıyorum kaç seferdir siz cevap vermiyorsunuz diye" yazınca da "git işini onlar halletsin" diye bana çıkıştı. "Olayı iki seferdir insan tarafının muhafızları ile konuşuyorum sizden cevap alamadığım için onlar bu kadar şikayet etmedi durumdan" dediğimde de "Ben ediyorum. Sıkıntı mı var?" yanıtını aldım. Elimde ekran görüntüleri duruyor daha. 

Muhafız ekibine çeki düzen verilmesi gerektiğini düşünüyorum. 2 aydır çözülmeyen bir problemi elbette üsteleyeceğim, elbette çözülsün isteyeceğim. En doğal hakkımdır bu benim. Fakat bir muhafızın konuşma tarzı böyle olmamalıdır. Eğer muhafızınız bile oyuncunuz ile böyle konuşuyorsa, oyuncuların birbiri içindeki durumlarını düşünmek bile üzücü.

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - Harley Quinn - 31-07-2018

Şikayetçi olduğunuz mentor ve muhafızları isimleriyle birlikte ticket açarak şikayet etmeniz hepimiz adına daha yararlı olur.

Cvp: Ciddiyemi alınmıyoruz? Yoksa gerçekten önemsiz mi? - IV Barboros - 31-07-2018

(31-07-2018, Saat: 03:51)Sasuke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şikayetçi olduğunuz mentor ve muhafızları isimleriyle birlikte ticket açarak şikayet etmeniz hepimiz adına daha yararlı olur Smile

Bunu yapmak isteseydim gerçekten şikayetçi olduğum muhafız ve mentör yok 1e1 de kendisiyle aramın kötü olduğu felan kaldıki bana kim cevap verirse teşekkürümüde ederim bu kişilere. Benim kastım bu kişiler daha iyi hizmet yapmak istiyolarsa hem onların donanımlandırılması nöbet dışında mentör ünvanından soyutlanması ve  belki nöbet ücreti gibi bu tür muhafızlık yada mentörlüğe insanları çekebilcek yenilikler yapılması. Herhangi bir muhafız yada mentörden şikayetçi değilim. Bu yanlış anlaşılmasın lütfen. benim derdim daha iyi hizmet alabilmek için hem sizin işinizin kolaylaştırılması hemde donanımlı bi şekilde çoğaltılması olabilir diye fikir öne atıyorum.

Teşekkür ederim yorumunuz için bir muhafız-mentör olarak