20-07-2018, Saat: 19:35
(20-07-2018, Saat: 00:08)metehan63 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=vollcano
BU ARKADAŞINIZ 10 LEWEL VE EJDERHA KESMİŞ YA DA EJDERHA KESEN TAKIMDA BULUNMUŞ 11 LEWEL DİĞER CHARLAR DURURKEN NEDEN 10 LEWEL BİRİNİ ALDINIZ ACABA YOKMUYDU ONLİNE OLAN KİMSE YA DA BIRAKMAK MI İSTEMEDİNİZ ACABA LÜTFEN SAÇMA SAPAN YORUMLAMAYA ÇALIŞMAYIN YOK ESKİ İDİ YOK SAVAŞTAYDIK O ZAMANLAR, GİBİ CÜMLELER KURMAYIN LÜTFEN DÜRÜSTÇE CEVAP VERİN YETERLİDİR HERKESE İYİ OYUNLAR KIRICI OLMADAN CEVAP VERİN LÜTFEN...
Gayet basit bir şekilde söylemiş size burda metehan ama siz başka yerlere çekmişsiniz . 11 levellere yüzük dağıtıyoruz demişsiniz . Metehan da diyor ki bu adam 10 level . yüzüğü olmayan 11 leveller var . Bu adam niye ejdere girmiş . Madem 11 lere yardım etme düşünceniz var . Bu arkadaşa niye öncelik verdiniz diyor . Yanlış hatırlamıyorsam raasielx bütün hanlara seve seve yardım ederim , yüzük veririm gibisinden bir şey yazmıştı (yanlışım varsa düzeltebilirsiniz) . O zaman neden metehanın bu yorumunun altına ''sen kendi hanına öncelik tanımaz mısın?'' diye yazıyorsun . Ek olarakda sekmethas ın'' diğer ejderde ben giricem sanamı kalmış'' demesi birazcık bencil davrandığınızı düşündürmeye başladı bana . Tabiki banane sizin ırkınızdaki olaylardan fakat eski güçlü insan ırkını özledim gibi :: ) İnşallah düzeltirsiniz bu durumu iyi oyunlar dilerim