19-01-2026, Saat: 20:40
(Son Düzenleme: 20-02-2026, Saat: 01:50, Düzenleyen: Woodpecker.)
KADİM KIŞIN UYANIŞI

Kadim Alven (Şehir Meydanı > Kış Diyarı)

|
İLK AŞAMA GÖREVLERİ Görevlerinizdeki ilerlemeleri, Çanta > Özellikler > Görev kısmından kontrol edebilirsiniz.
|
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Yaratıkları Avlamak (Tek seferlik)
Amacınız: Kendinden en fazla 1 seviye düşük 2000 yaratık avladıktan sonra geri dön. (Köpek kulübesinden yapılan kesimler görevde ilerleme sağlar.)
Kadim Kış Sikkesi 70 Adet
![]() |
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Kaynak Toplama (Tek seferlik)
Amacınız: 600 adet kaynak topladıktan sonra geri dön. (Toplanan kaynakların herhangi bir tecrübe zorunluluğu yok, istenilen kaynak toplanabilir.)
Kadim Kış Sikkesi 70 adet
Başarı elde edildi ![]() |
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Kar Yığını Teslimi (24 saatte bir yapılabilir.) Amacınız: Kadim kış için 200 adet Kar Yığını getir. ![]() Görev Başarı ile Tamamlandı "[Kadim Kışın Uyanışı] Kar Yığını Teslimi". Çekildi: Kar Yığını 200 Adet Elde edildi: Kadim Kış Sikkesi 30 Adet |
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Kaotik Savaşlarda Zafer (24 saatte bir yapılabilir.) Amacınız: Kaotik savaşlarda 2 zafer kazandıktan sonra geri dön. Kadim Kış Sikkesi 50 Adet, Taş Derisinin Buzlu İksiri 3 Adet |
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Kristal Mağaralarına Katılmak (24 saatte bir yapılabilir.) Amacınız: Geçmişin Kristal Mağaralarında veya normal kristal mağaralarında savaştıktan sonra geri dön. Görev Başarı ile Tamamlandı "[Kadim Kışın Uyanışı] Kristal Mağaralarına Katılmak". Kadim Kış Sikkesi 50 Adet, Taş Derisinin Buzlu İksiri 3 Adet |
|
[Kadim Kışın Uyanışı] Taalar Kalesine Katılmak (12 saatte bir yapılabilir.) Amacınız: Talaar Kalesinde savaştıktan sonra geri dön. Kadim Kış Sikkesi 30 Adet, Taş Derisinin Buzlu İksiri 3 Adet |

İKİNCİ AŞAMA GÖREVLERİ
Şehir Meydanları'nda erişilebilen Kadim Diyar bölgesine gidip kesim bölgelerinde Kadim Diyar'a gelen yaratıkları avlıyoruz.

Etkinlik yaratıklardan şans eseri Değerli Kadim Sikke düşebilir. Bu sikkeleri Kadim Diyar'da bulunan Ritüel Mağazası'nda kullanabilirsiniz.
Yaratıklar kesim hakkınızdan götürmeyecektir.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA GÖREVLERİ
Eklenecek...

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)