19-06-2025, Saat: 14:57
(Son Düzenleme: 23-08-2025, Saat: 03:35, Düzenleyen: Woodpecker.)
Kadim Maskenin Sesi
(5. seviyeden itibaren herhangi bir süper yaratık öldürdükten sonra

Görev başarı ile alındı "Kadim Maskenin Sesi". Bol şans!

Çantaya girip maskeyi kullanıyoruz, çıkan seçenekler arasından "atmak" seçeneğini seçiyoruz.

Yaratığı yendiğinde bir güç dalgalanması hissettin. Görünüşe göre tedavi işe yaramaya başladı. Sayı:1/10
...
...
...
Yaratığı yendiğinde bir güç dalgalanması hissettin. Görünüşe göre tedavi işe yaramaya başladı. Sayı:10/10
Yeterli sayıya ulaştıktan sonra Harap Ritüel Maskesi'ni kullanarak konuşmaya maskeyle başlıyoruz.

Görevi yapabilmemiz için süresiz Dua Çağrısı elde ediyoruz. Bu nesneyle birlikte geçmişin savaş alanlarına katılabilme hakkı elde ediyoruz.
Dua Çağrısı 1 Adet
Resimdeki yolları izleyip Geçmişin Kristal Mağarası/Mabedi/Arena'sına girerek savaş alanında mücadele ediyoruz.

Geçmişin Savaş Alanı bittikten sonra tekrardan maske ile konuşuyoruz ve görevimizi bitiriyoruz.
Görev başarı ile tamamlandı "Kadim Maskenin Sesi".
Elde Edildi: Dua Çağrısı 3 Adet

"Kadim Maskenin Sesi" görevi tamamlandıktan sonra "Ertelenmiş Ölüm" görevine erişebilirsiniz. Çantanızda bulunan Harap ritüel maskesi ile konuşarak görevi alabilirsiniz.
Görev başarı ile alındı "Ertelenmiş Ölüm". Bol şans!

Görev Başarı ile Tamamlandı "Ertelenmiş Ölüm".
+50 Kaderin Hükümdarları onuru ve Altın kurbanlık para 5 Adet aldınız.

Dua Çağrısı Nedir ?
Dua Çağrısı, Geçmişin Savaş Alanları'na katılım hakkı sağlayan nesnedir.
Dua Çağrısı Nasıl Elde Edilir?
• Kadim Maskenin Sesi görevi bitirildikten sonra 3 adet elde edilebilir.
• Her gün, sunucu saati ile gece 00.00'dan sonra oyundan çıkıp tekrar girilerek 24 saatlik 1 adet elde edilebilir.
• Geçmişin Savaş Alanı ile ilgili gelebilecek özel etkinlikler süresince Banka > Premium Mağaza üzerinden satın alınabilir.

En güzel intikam başarıdır. Seni sevmeyen herkesi üzer.