07-06-2018, Saat: 20:04
(05-06-2018, Saat: 22:46)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.Kısaca KAPALI
Dikkat çekmek için konu açmaya gerek duydum belki başkası daha önce açmıştır rahatsızlık ettiğim herkesten şimdiden özür dilerim.
Kimse kusura bakmasın yorumumu net bir şekilde yazıcam hiç açmasaydınız daha iyi olurdu.
krofdor eldiv onurları kapalı
11 level sunaklar kapalı
kırkayak adası kapalı(gölgede kapalı)
buz adası kapalı
11 level sürgün kalesi kapalı
11 level ölümi odası kapalı
9 levelde alınan kara ejderha II ve 11 levelde alınan kara ejderha III efecti kapalı
Gökkuşağu güçlendirme kapalı
Kral magiş bakımda
büyücülerin kesimi için rüzgar topraklarının alanı % 90lık kısmı kapalı
kaotik dövüş kapalı
absy kapalı
11 level büyücü savunma ve büyücü saldırı yüzükleri kapalı(bodur)
krofdor ve eldivler kapalı oldugu için centro ınkarnum alevgir luxir düşüremıyoruz
11 level yaratıkların bir kısmı(krofdor akrep kralı ve bütün manevra büyücüler büyü vurulmuyor Somuruyor)
imman otomatık yenmıyor ve elt zarından mana veren yiyecek reçetesi aktif değil
ARALIKSIZ DÜŞÜNMEDEN YAZDIĞIM İÇİN SU ANDA AKLIMA GELENLAR BU KADAR EN AZ 10-15 madde daha sayabilirim.
admınler duyurulara yazmıs onurlar kapalı kısa sürede eklenecek diye eyvallah hocamda madalyalar hariç kapalı eksık olan tonla şey var daha dogrusu dogru olan hıcbırsey yok 10 levelde akrebi 1 küçük hayat iksiriyle kesıyorduk sımdı kucuk hayat ıksırı ıcmıyoruz millet 11 level olup gelişelim diye beklerken 11 level olunca sert bir tokat yemiş gibi olduk
Kimisine abartılmış gibi gelebılır arkadaşlar ama arkadaş listemdekı oyunculardan 2-3 ay ara verelim buglar bıtınce dönerız gibi yorum yapanlar olunca konu açma gereği duydum.
saygılarımla Np

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

BÖRTEÇİNE...