Dragons War Forum
11 level açılmış mı? - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 11 level açılmış mı? (/showthread.php?tid=8829)

Sayfalar: 1 2 3

11 level açılmış mı? - NoPRobLm - 05-06-2018

nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.
Dikkat çekmek için konu açmaya gerek duydum belki başkası daha önce açmıştır rahatsızlık ettiğim herkesten şimdiden özür dilerim.
Kimse kusura bakmasın yorumumu net bir şekilde yazıcam hiç açmasaydınız daha iyi olurdu. 

krofdor eldiv onurları kapalı
11 level sunaklar kapalı
kırkayak adası kapalı(gölgede kapalı)
buz adası kapalı
11 level sürgün kalesi kapalı
11 level ölümi odası kapalı 
9 levelde alınan kara ejderha  II ve 11 levelde alınan kara ejderha III efecti kapalı
Gökkuşağu güçlendirme kapalı 
Kral magiş bakımda
büyücülerin kesimi için rüzgar topraklarının alanı  % 90lık kısmı kapalı
kaotik dövüş kapalı
absy kapalı 
11 level büyücü savunma ve büyücü saldırı yüzükleri kapalı(bodur)
krofdor ve eldivler kapalı oldugu için centro ınkarnum alevgir luxir düşüremıyoruz
11 level yaratıkların bir kısmı(krofdor akrep kralı ve bütün manevra büyücüler büyü vurulmuyor Somuruyor)
imman otomatık yenmıyor ve elt zarından  mana veren yiyecek reçetesi aktif değil
ARALIKSIZ DÜŞÜNMEDEN YAZDIĞIM İÇİN SU ANDA AKLIMA GELENLAR BU KADAR EN AZ 10-15 madde daha sayabilirim.

admınler duyurulara yazmıs   onurlar kapalı kısa sürede eklenecek diye eyvallah hocamda  madalyalar hariç kapalı eksık olan tonla şey var daha dogrusu dogru olan hıcbırsey yok  10 levelde akrebi 1 küçük hayat iksiriyle kesıyorduk sımdı kucuk hayat ıksırı ıcmıyoruz  millet 11 level olup gelişelim diye beklerken 11 level olunca  sert bir tokat yemiş gibi olduk

Kimisine  abartılmış gibi gelebılır arkadaşlar ama arkadaş listemdekı oyunculardan   2-3 ay ara verelim buglar bıtınce dönerız gibi yorum yapanlar olunca konu açma gereği duydum.

saygılarımla Np

Cvp: 11 level açılmış mı? - D3SCaRT3S - 05-06-2018

Kesinlikle katılıyorum.

Cvp: 11 level açılmış mı? - L3G3ND_K1NG - 05-06-2018

(05-06-2018, Saat: 22:50)D3SCaRT3S Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle katılıyorum.

katılıyorum cok sogru
Kucaklaş

ASK SENi SENDEN ALIR SENI SESİZCE SENSİZ BIRAKIR...

Cvp: 11 level açılmış mı? - LyingEyes - 05-06-2018

katılıyorum beklentimiz çok yüksekken oyuna yeni bir çığır açılacağını düşünüp 10 leveldan artık sıkılmış 11 de belki daha eğlenceli olur diye beklerken keşke olmasaydık 10 da en azından naptığımız belliydi dedirtti bu olaylar =) empati yapmaya çalıştım yöneticilerin açısından bakmayı denedim çok talep vardı evet ama böyle yarım yamalak olacağına ne demişler geç olsun güç olmasın bekletip her şeyi tamamlayıp açsaydınız keşke o zaman herkes için daha hayırlı olurdu umarım bu konularda yeni çalışmalar olur

Cvp: 11 level açılmış mı? - - BERK -_kullanılmayan - 05-06-2018

gerçekten çok fazla eksik var ve hali hazırda düzeltilmesi gereken problemler şuan yapabildiğimiz tek şeyin akrep kesmek olması gerçekten can sıkıyor bu durumun en kısa zamanda düzelmesi kapalı instancelerin açılması ve madalyaların eklenmesini umuyoruz...

Cvp: 11 level açılmış mı? - BLaCkHaWk - 05-06-2018

(05-06-2018, Saat: 22:46)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.
Dikkat çekmek için konu açmaya gerek duydum belki başkası daha önce açmıştır rahatsızlık ettiğim herkesten şimdiden özür dilerim.
Kimse kusura bakmasın yorumumu net bir şekilde yazıcam hiç açmasaydınız daha iyi olurdu. 

11 level sunaklar kapalı
buz adası kapalı
9 levelde alınan kara ejderha  II ve 11 levelde alınan kara ejderha III efecti kapalı
Kral magiş bakımda
kaotik dövüş kapalı
absy kapalı 
krofdor ve eldivler kapalı oldugu için centro ınkarnum alevgir luxir düşüremıyoruz
11 level yaratıkların bir kısmı(krofdor akrep kralı ve bütün manevra büyücüler büyü vurulmuyor Somuruyor)
imman otomatık yenmıyor ve elt zarından  mana veren yiyecek reçetesi aktif değil
ARALIKSIZ DÜŞÜNMEDEN YAZDIĞIM İÇİN SU ANDA AKLIMA GELENLAR BU KADAR EN AZ 10-15 madde daha sayabilirim.

admınler duyurulara yazmıs   onurlar kapalı kısa sürede eklenecek diye eyvallah hocamda  madalyalar hariç kapalı eksık olan tonla şey var daha dogrusu dogru olan hıcbırsey yok  10 levelde akrebi 1 küçük hayat iksiriyle kesıyorduk sımdı kucuk hayat ıksırı ıcmıyoruz  millet 11 level olup gelişelim diye beklerken 11 level olunca  sert bir tokat yemiş gibi olduk

Kimisine  abartılmış gibi gelebılır arkadaşlar ama arkadaş listemdekı oyunculardan   2-3 ay ara verelim buglar bıtınce dönerız gibi yorum yapanlar olunca konu açma gereği duydum.

saygılarımla Np
aynen katılıyorum bizde bu oyunu ilk defa oynamıyoruz. dar alanda kısa paslaşmalar yapıyoruz. arkadaşlar. başka bişey yok şuan. Evet

Cvp: 11 level açılmış mı? - A L E F - 05-06-2018

Kesinlikle katılıyorum. 10 levelde gorgulya 11 de akrep, eldiv ya da krof artık vakti olup oynayanlar gelir günlük 500 kesim limitini doldurur gider. Aynı sıradanlık devam eder.

Cvp: 11 level açılmış mı? - A_x_N - 05-06-2018

Kesinlikle katılıyorum. 11 level cok sığ kaldı.. Oyunun zevki sadece level atlamak buyu degil. Tamamen çakma 11 level oldu :Smile

No probleme bir eklenti de buyu vuruslarında yayın öfkesi artmıyor. İlla fiziksel vuruş yapmak lazım.. 

Gerçek 11 level olmak istiyoruz

Cvp: 11 level açılmış mı? - MuCo - 05-06-2018

(05-06-2018, Saat: 22:46)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.

11 level sunaklar kapalı
buz adası kapalı
Kral magiş bakımda
kaotik dövüş kapalı
absy kapalı 

saygılarımla Np

Kesinlikle katılıyorum 11 lvl geldi diye sevinmiştik ama hepimizin kursağında kaldı.

Cvp: 11 level açılmış mı? - - PARANOYA - - 05-06-2018

1 ay önce 23 nisanda açılacak diye bekliyorduk hatta o gün turta yayın bile açtı görevleri gösterdi itemleri taktı giydi gitti savaştı biz sandık 11 hazır herşey yerli yerinde çalışmalar bitmek üzere.

Ama 11 geldiğinden beri sıkıntılar bitmiyor söylediklerimiz sırayla düzeltiliyor aslında farkettiniz mi bilmem ama bence yetersiz halen Smile

--Öncelik olarak koruma ve nüfuz oranları tamamen düzeltilmeli ki vurus yapılsın yoksa gelecek olan madalyalar bi işe yaramayacak zaten.
--13 lük binek ve sürgün gelmeli.
--Taalar ve instanceler düzeltilip açılmalı, hepsini bir anda kapatınca oyuncunun yapacak birşeyi kalmıyor.
--Evcil madalyası açılamıyorsa mistik madalyonu koyulmalı en azından günlük 1 saat kesim yapılır madalyonla.
--Yayların enerjisi büyüyle artmıyor ve büyü vurusunu kapattırma mana tomarını silme vb gibi işlemleri okla yapamıyoruz hatalı suan.
--11 lik sunaklar icin daha cok erken önce 3. sunak açılmalı daha onlara epey bir süre var zannımca.
--Buz adasının artık hiçbir faydası yok 11 den asagısına yarayacak suan, yalnıs degilsem gelmesede olur Smile
--gölge adasının tamamını açmak yerine en azından gölge biriktirip kadhas ve kırkayakların oldugu bölge acılırsa 11 de baya bir götürür bizleri illaki hemen madalya kasmamıza gerek yok gerekli materlyalleri toplamaya başlasak o bile yeter.
--Krofdor ve eldivleri en azından belirli bir madalyaya kadar açılıp yaratıkların bölgesinide 13 levellerin oldugu bölgeye kadar genisletilebilir gidipte 14 kesecek yoktur heralde Smile
--İmman halen oto yiyeceğe eklenmiyor.
--Bizim 11 levellerimiz taalardan basını kaldırmadıgı icin abys olmasada olur suan gayet iyi bisey ama ekstra ugras adminler için.

umarım kısa sürede düzeltilir.

Ha birde benim canım ve büyülü kritiğim herkesden fazlasıyla düsük onada bir el atarsanız size zahmet Smile)