28-07-2018, Saat: 04:28
(27-07-2018, Saat: 05:55)DumaN1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-07-2018, Saat: 17:30)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar.Öncelikle itemlerimin 3 tanesi gri gerisi yeşil.1 küre tamamladım.Toplam 4 defa gökkuşağı efektini aldım.Yaklaşık olarak ~529 adet zombi kestim.Düşen göz ve kafatasını yazıp sizlere 5. seviyenin de artık ileri seviyeler gibi olduğunu söylemek istiyorum.
Toplam 26 kafata,13 göz düştü.Bunun yanı sıra gökkuşağı taşlarının hiç birisi 10 olmadı.Örneğin turuncu 6 olduktan sonra sarı 6 oldu.Sarı 6 olduktan sonra mavi 6 oldu.Ve hepsi şuan aynı sayıda.(Birisi 8 olmuş yeni farkettim gerisi 6) bunun dışında bir tanesi 3 bir tanesi ise 5 sayıda.Bu da demek oluyor ki benim en az 2 kez gökkuşağı efektini alıp yeniden girmem gerek.
Aldığım tecrübe ne kadardı? 0.42 tp de küre görevini tamamladım. 1.37 tp de ise efekti alıp kesime başladım.Şuan tpm 10.79 buda benim 9.42 tp aldığım anlamına geliyor.
9.42 tp için 26 kafata 13 gözü genişletelim diyelim
94.20 tp 260 kafata 130 göz toplam kesim sayısı ise ~5290
Efekt,İksir,Gıda 1 efekt başına = 1.80 altın
1 küre 6.40 altın
1 kürede zombi kesiyorum ki onlarda 1~2 gümüş arası atıyor.En şanssız 5.29 altın , En şanslı 12 altın
ortalama 8.7 altın.
Düşen halkalı solucanlar deri itemler vs. 1 kürede 50-60 gümüş
İtem atma ihtimalini yazmıyorum zaten.
Şimdi arkadaşlar 529 kesimde 13 gözü şöyle yazabiliriz değil mi? 13/529
Haydi ihtimali biraz daha yuvarlayalım
13/500 iki tarafıda sadeşeltirirsek
13/5/100
%2.6 göz düşme oranı
Biraz da kafatayı hesaplayalım ne dersiniz o biraz daha karlı gibi?
26/500
26/5/100
%5.2 kafata düşme oranı
Şimdi bu oranlarla arkadaşlar 5-6 seviyede gözlerin fiyatının biraz daha yüksek seviyede olması gerekiyor.Oran düşük tamam her kestiğimden göz düşmesin ancak en azından %6~7 arası olsa aldığım tecrübeye üzülmezdim.Sonuçta sadece enerji için kesip yapıp tecrübe anıtı alsaydım yine bundan avantajlı bir şekilde göz biriktirebilirdim.Bu yüzden değerli 4 seviye arkadaşlarım.5 olur olmaz küreye benim gibi başlamayın.Ben 5 olduktan sonra meslek ile 40-50 altın biriktirip malikanemi aldım.Ancak tp anıtını almadan başladığım için çok yanlış yaptım.Tp anıtını aldıktan sonra kesim yaparsanız biraz daha iyi olur en azından 200-250 göz biriktirirsiniz.
Ricam şudur ki göz fiyatlarındaki düşüklük zaten bizi etkiliyorken bir de oranı kısmayın teşekkürler okuduğunuz için
verdiğin istatistikler gerçekten güzel ama şimdiye kadar tek küre açmışsın bu küreyi 4-5 kere yapıp ona göre bi düzenleme yaparsan sesin daha iyi yerlere varır diye düşünüyorum. Gözün yağdığı zamanlar da geçirdim ben 5-6 leveli. 5. ve 6. seviyerde 4 saatte 15 göz düşürdüğüm de oldu 45 göz düşürdüğümde. Şu an tek üzüntüm ben satıyorken gözler 1 altındı magmar tarafında şimdi ise almam lazım ve fiyat oldu 1.40- 1.45. zaten fiyatta ki artıştan ve çoğu oyuncunun söylemine bakarsak göz düşme oranında gerçekten bi düşüş var. Oyun yönetimi mağduriyeti giderir umarım çünkü oyuncular küsmeye başlarsa durum daha da vahimleşecek.
Dediğiniz gibi bugün 2. küremi alacağım. 2. küreyi 4 saatte yine aynı yaratıkta kullanıp buraya editleyeceğim.Toplam 2 küre 8 kere efekt demek 8 saatte ne kazanıyoruz bunu bir görelim.Olmazsa 3 ile çarpıp yakşaık 6 küredeki eldeyi görürüz.