Görevin ilk aşamalarında size 8 karakteri ziyaret edin diyor bazı karakterler pusulada olmadığı için yazıyorum ;
şineko şelaleleri , voyare , su altı(flaungard) , Avgrelon Kasabası , sinsi göl , kuzey karakolu , eldiv kulesi , tremor kasabası
bunlar karakterlerin olduğu bölgeler.
Görevin bir ilerki aşamalarından birinde size 4 adet çizim verilcek onları 4 farklı bölgede arıyacak bulacaksınız size minatör dalınca anlarsınız zaten ;
Talaar kulesi , yadigar kayalıkları , muntarya kasabası , alevli vadi
Görevin başka bir aşamasında sizden meşe kütüğü istiyor 4 adet onların yeri ;
Chiomrie bölgesi , debrag kasabası , puslu mağara , terkedilmiş maden ocakları
Görevin bi diğer aşamasında bodur ruhu size 4 tablet taş vericek onlarıda farklı yerlerde kullanıcaksınız ;
Favnir vilayeti , vukrimah malikanesi , puslu mağara , gornd bölgesi
Görevin son aşamalarına doğru sizi gene 5-6 karaktere yönlendiricek onları yazmıyorum onlarda pusula çalışıyor .(NOT:Bu aşamada sizden efril,kristal,göz,kafatası vb şeyler isteyecek)
Karşı ırktaki arkadaşlarda karşıt bölgelerine göre ayarlıyabilirler kolay gelsin...
şineko şelaleleri , voyare , su altı(flaungard) , Avgrelon Kasabası , sinsi göl , kuzey karakolu , eldiv kulesi , tremor kasabası
bunlar karakterlerin olduğu bölgeler.
Görevin bir ilerki aşamalarından birinde size 4 adet çizim verilcek onları 4 farklı bölgede arıyacak bulacaksınız size minatör dalınca anlarsınız zaten ;
Talaar kulesi , yadigar kayalıkları , muntarya kasabası , alevli vadi
Görevin başka bir aşamasında sizden meşe kütüğü istiyor 4 adet onların yeri ;
Chiomrie bölgesi , debrag kasabası , puslu mağara , terkedilmiş maden ocakları
Görevin bi diğer aşamasında bodur ruhu size 4 tablet taş vericek onlarıda farklı yerlerde kullanıcaksınız ;
Favnir vilayeti , vukrimah malikanesi , puslu mağara , gornd bölgesi
Görevin son aşamalarına doğru sizi gene 5-6 karaktere yönlendiricek onları yazmıyorum onlarda pusula çalışıyor .(NOT:Bu aşamada sizden efril,kristal,göz,kafatası vb şeyler isteyecek)
Karşı ırktaki arkadaşlarda karşıt bölgelerine göre ayarlıyabilirler kolay gelsin...