![]()  | 
| 
 multi bugu - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: multi bugu (/showthread.php?tid=5781)  | 
Cvp: multi bugu - _RamHERO_ - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 18:35)Mr Money Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı ip kullanan oyuncularında savaşa girmeme gibi bi durumu olamaz o zaman destansı savaş göremezsiniz bu oyunda. biri girdi diye diğerinin girmemesi o kişiye engeldir onur kasmasını engellemektir admin konuşmalarımıza baksın gerekirse. erk10 arkadaşım hasta diye savaşa girmicekti gerekirse ara dedi kardeşi sanji girdi ben erk10u çağır dedim inanmıyor lazım olsa onur arardı dedi ben aradım gir diye telefon kayıtlarıda konuşmalarda duruyor kanıt sunabiliriz. o yüzden bunu iddia etmek çok saçma ve asılsız ama asıl multi hesaplara gerekli işlemler yapılmalı onda aynı fikirdeyiz Cvp: multi bugu - ERK10 - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 18:33)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz.(11-11-2017, Saat: 18:32)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yav ilk yazdığın yazıda niye aynı anda girmiyolar sonradan geliyolar bunlar tesadüf mü falan yazıyosun bu ne demek oluyo şimdi bi şekilde inceden suçluyosun birşeyleri. kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok. sadece siz anlayışlı olamıyorsunuz kaybettiğinizde bişeyleri suçlama gereği duyuyosunuz. adam multi değil bişey değil adamın savaşa girmesi gerekiyosa girer ki her savaşa gelen onur kasan biri efekt basmış adam 5-6 tane. kurallarda böyle bi maddede var ama az öncede dediğim gibi ANLAYIŞ önemli olan. Cvp: multi bugu - Groot - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 18:53)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 18:33)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende diyorum ki sana; evet gerçekten kardeşin girebilir ama kardeşin yerine o bilgisayarı sende açıp savaşa girebilirsin.Biz bunu bilemeyiz.Benim anlatmak istediğim şey bu, bunun çözümünü adminler sağlayacak ya komple bu savaşa girme olayını kapayacaklar ya da kurallarda bununla ilgili madde olmayacaksorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz. Yüzsüzlükte Hat safadaymış sende.. : ![]() ''kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok''. Kendi şahşıma söylüm Multi Veya değil... Benim evde 3 kardeşim var.. Onlarada 1er Hesap kasar atarım içine çarların 300'er lira itemleride dizerim Birazda uğraşır rütbe kasarım... Evde 4 pc Var.. 5 telefon 2 Tablet... Sınırları zorlarım inceleme isterse Admin belli bilgileri kapatarak kimlikte atarım... Sorun Bu değil... Oyun Kurallarında Yazan Şu Kısaca.. Aynı Ip Alışveriş Yapamaz Aynı Dövüşe giremez... Admine başvuru yap oyun kurallarını Değiştirsin o zaman... Sende Rahatla bizde... Saygılarımla MühendisBey...  
Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017 10 tane kardeşim var benim aynı ıp den bağanıyoruz ama aynı savaşa da girebiliriz bizim onur almamızı kısıtlayamazsınız lütfen Cvp: multi bugu - ERK10 - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 19:01)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 18:53)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz. ya sen hastasın bak hala aynı şeyleri söylüyosun o kadar yazıyoruz boşa yazıyoruz. 3 tane hesap aç para at rütbe kas savaşlara sok. yapmazsan da adam değilsin madem söylüyosun yap. oyun kurallarını getiriyosun hala önüme kardeşimle oyunu oynamak için eve 2 tane ayrı internet mi bağlatıyım? biraz anlayışlı olsanız suçlamak yerine anlamaya çalışsanız (sanji ve erk10 için diyorum diğerlerini tanımayp bilmediğim için bi yorum yapmıyorum.) sorun kalmıcak zaten ortada. ayrıca sende yazmışken şunu belirtiyim. https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13745269&server_id=1 bunu unutmıcam haberin olsun... (11-11-2017, Saat: 19:27)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 tane kardeşim var benim aynı ıp den bağanıyoruz ama aynı savaşa da girebiliriz bizim onur almamızı kısıtlayamazsınız lütfen 5 levele kadar onur kasmamış asker rütbeli birisimi söylüyor onur almamızı kısıtlayamazsınız diye komikmiş  
Cvp: multi bugu - HellAngeL - 11-11-2017 Tebrik Ediyorum Bu zamana kadar başarı ile sakladığımız sırrımızı açığa çıkardınız. Şuan burada açıklıyorum ASLINDA BÜTÜN MAGRONLAR kardeştir. Hepsi aynı IP den girmekte ve hepsi 1 Karakterin multisidir. Buradan bütün oyun yönetimine sesleniyorum bütün magronların banlanması ve toplanan bütün onurun İnsan Karakterlere dağıtılmasını talep ediyorum. Oyundaki bütün ahlaklı, bol kardeşli ve bol paralı arkadaşlar İNSAN tarafında toplanmış ve bütün kurallara uyarak oynarken. Geri ye kalan bütün çakal çukal MAGRON tarafına toplanıp 200 kişi ortaklaşa hile yapmaya başlamıştır. Bunun önüne acilen geçilmeli ve İNSAN ırkının kaybettiği bütün savaşların itibar iadesinin yapılmasını talep ediyorum. SAYGILARIMLA.... Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 19:30)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bildiğin 10 ıq olduğumu nasıl belli ederim olmuşsun sen ne anlatmak istediğimi anlamayıp bana laf atman cidden üzücü(11-11-2017, Saat: 19:01)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yüzsüzlükte Hat safadaymış sende.. : Cvp: multi bugu - _RamHERO_ - 11-11-2017 (11-11-2017, Saat: 19:47)ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrik Ediyorum abi bütün sırrı bozdun oldu mu şimdi bu Cvp: multi bugu - Mad Spawn_kullanılmayan - 12-11-2017 (11-11-2017, Saat: 16:24)Mr Money Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar ağlamanızı cidden anlamıyorum artık. Yok biz giremezken onlar cirit atıyordu kesiyordu bilmem ne. 1 saat giremedim oyuna. giriyorum 10 sn sonra tekrar atıyor donuyor bi işe yaramıyordu kısaca. Sinirle yada ani kararla saçma sapan şeyler yazmaktan vazgeçin. multi konusunu adminler çözsün onda hem fikiriz ama savaşa giren her 3-4 levele multi muamelesi yapmak kusura bakmayın ki aptallıktan öteye geçmez. aynı ip olan oyuncular savaşa girmesin diye zırlıyorsunuz bu oyunu beraber oynayan ev arkadaşları var. alışveriş mübadele engeli falan geldi tamam da aynı savaşa girmemek gibi bi saçmalık olamaz. Arkadaşlardan biri savaşa girdi diye kalanların girmemesi onları tamamen oyunda kısıtlamak olur. Biri girdi diye kalanları neden onur almaktan geri kalsın. Şunu bi kafanıza sokun artık. Oyun çöktüğü sırada kimi 30 saniyeliğine girebildi kimi hiç giremedi ben 10 sn girdim sessizlik platosundan cehennem geçidine geçtim tekrar attı. Yani oyun ona çöktü buna çökmedi gibi ergen laflarını bırakın. Herkes şikayetçi keşke çökmeseydi de kim kazanacaktı hep beraber görseydik. Adminler baksın verilen hasarlara göre versin herkesin onurunu sonuçta herkse efekt ve zaman harcadı saatlerimizi verdik o savaşa. Gerçekten multi olanlara da gerekli işlemler yapılsın Aynen kardeşim aynen biz aağlıyoruz , siz var ya sütten çıkmış ak kaşıksınız biz multiyiz biz var ya oyunun en karalarıyız. Çocuğum sen kendini ne sanıyon sen kimsinde sana ne ağlıcam ben ha ? Senin amcan dayın halan gelse abin gelse yine kılım kıpırdamaz istediğini sok la dövüşe ama erkekçe multice değil aslan adamı yerler  ) Sonra kabus abini çağırırsın ekin abini çağırırsın.. metoyla cemoya gerek yok onları askeri kampta az kesmedim        Ayrıca o ekine yaptığın son yorumu gördün birazda insan tarafına gelde bana böyle davran severim  )))     
Cvp: multi bugu - burber - 12-11-2017 (11-11-2017, Saat: 19:47)ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrik Ediyorum duygulandırdın beni yüksel tüm ırk adına senin gibi tontiş(!) birisini kırdığım için özür dilerim(!).  |