![]() |
Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. (/showthread.php?tid=5964) |
Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - MeBuSaN - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 01:33)V0LDEMORT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhabalar. Bravo kardeşim yaw nasıl vardın o sonuca. Akıllı olur insan ordaki oyuncuların 25 tanesi 3 ve 4 level vedaha görevlerini yapma aşamasındalar. Konu sizin ırkınız değiil ama her nedense her yerden çıkıyorsunuz. Tamam sizin hanlık bizimkinden çok daha başarılı çok daha güçlüsünüz. Tebrik ederim. Şimdi oldu mu okşandı mı egon. Sana ne saygı sunuyorum ne sevgi. ne sayıyorum ne seviyorum iyi oyunlar demekte gelmiyor içimden ama adet yerini bulsun. iyi oyunlar Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - sİmyacI - 23-11-2017 Lütfen anlaşmalı dövüş yapmayalım sırada bekliyorum bu oyun savaş oyunu gelip benimle arenada savaşmicaksanız oynamayın a.dumun oyununu. Anlaşma yaparak kendinizi kandırıyorsunuz karşıma çıkmaya cesaret edin ben kaçıp gidiyorsam anlaşma yapın. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - Eskici - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 01:57)MeBuSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-11-2017, Saat: 01:33)V0LDEMORT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhabalar. ADIN GİBİ MAZLUMSUN GERÇEKTEN. SAYGIYI ÖĞRETİR SEVGİ VERİRİZ MERAKIN OLMASIN. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - MeBuSaN - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 02:02)V0LDEMORT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sizden birşey isteyen yok. Biz hakedene saygıyı da gösteriyoruz sevgiyi de. Bizden yana saygı saygı sevgi görmemişsen bizim gözümüzde haketmiyorsun demektir.(23-11-2017, Saat: 01:57)MeBuSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bravo kardeşim yaw nasıl vardın o sonuca. Akıllı olur insan ordaki oyuncuların 25 tanesi 3 ve 4 level vedaha görevlerini yapma aşamasındalar. Konu sizin ırkınız değiil ama her nedense her yerden çıkıyorsunuz. Tamam sizin hanlık bizimkinden çok daha başarılı çok daha güçlüsünüz. Tebrik ederim. Şimdi oldu mu okşandı mı egon. Sana ne saygı sunuyorum ne sevgi. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - Benjamin Linus - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 02:00)sİmyacI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen anlaşmalı dövüş yapmayalım sırada bekliyorum bu oyun savaş oyunu gelip benimle arenada savaşmicaksanız oynamayın a.dumun oyununu. Anlaşma yaparak kendinizi kandırıyorsunuz karşıma çıkmaya cesaret edin ben kaçıp gidiyorsam anlaşma yapın. Bizi anlayan yok biz boşa yırtıyoz kendimizi ![]() Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - sİmyacI - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 02:09)SETO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-11-2017, Saat: 02:00)sİmyacI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen anlaşmalı dövüş yapmayalım sırada bekliyorum bu oyun savaş oyunu gelip benimle arenada savaşmicaksanız oynamayın a.dumun oyununu. Anlaşma yaparak kendinizi kandırıyorsunuz karşıma çıkmaya cesaret edin ben kaçıp gidiyorsam anlaşma yapın. Bunlar zaten savaş oyunu oynamıyor bildiğin siyaset oyunu oynuyor. Ben sana 5 zafer verim sen bana 5 zafer ver ben imo yapim sen 113 yap. Birde oyuna giriyorum iki dövüş alanı var ben sıraya giriyorum boşalıyor birden benimi takıp ediyonuz napıyonuz. Karşıda 2 insan var ben tek başıma giriyorum sıraya yanıma birini bulana kadar bi bakıyorum sıra 0 olmuş. ADMİN hala küreyi arenaya taşımasın. Millet böyle anlaşmalı yapar yapmıyanda aylarca 4 lvl kalmaya devam eder. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - Benjamin Linus - 23-11-2017 (23-11-2017, Saat: 02:19)sİmyacI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-11-2017, Saat: 02:09)SETO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizi anlayan yok biz boşa yırtıyoz kendimizi 9 aydır oyunuyorum 8 ayı 4 lwl geçti ![]() Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - LouieLouie - 23-11-2017 Bu konuları konuşacak kadar mı amaçsız kaldınız oyunda. Başka işiniz gücünüz mü yok sizin. Alnınız ak içiniz rahatsa niye buraya yazıyosunuz bunları bir tereddütünüz mü var. He bu tarz şeyleri forumdan yazmakta ne kadar etik orasını kendi iç hesaplaşmanızda yaparsınız. Ticket atıp gereken şeyleri yapabilecekken insanlarda algı oluşturmaya çalışırcasına bunları buraya taşımakta sizin karakterinizin eseridir. İnsanları topluluk içerisinde küçük düşürmek onları ezmeye çalışmak ne kadar doğru geliyor karakterinize bunları biraz düşünüp hareket edin. Oyun için karakterinizden ödün verip kendinizi kaybetmeyin. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - burber - 23-11-2017 whatsapp skype gibi ortamlar da konuşulan olaylar kanıt değeri görmemekte zamanın da çok şikayet ettik ![]() (23-11-2017, Saat: 01:33)V0LDEMORT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhabalar.sana da ufak bir yorum yapıp gidiyorum o rütbeler çokta işinize yaramıyor dostum, bu hanlık şuan insan ırkının en önemli hanlıklarından birisidir çok değerlidir başarı illa rütbe ile oluyorsa oyunu sırf rütbeliler oynasın seviye kasanlar oynamasın insan ırkına yaptıkları desteği kimse gözardı edemez. Cvp: Rest Hanlığı'ndan Duyurudur. - - DeSTaN - - 23-11-2017 Arkadaşlar kimin ne yaptığını herkes görüyor. Arenaya kendisinden sağlam biri gelirse kaçıyor herkes uğraşmıyor ,sonra işe hile karışıyor haftası dolmadan btiriyor. Olay bu kadar basit yok tersini iddaa eden babayiğit varsa arenada bekliyoruz bakalım ne kadar gelicek ![]() |