Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
WooDoo adlı oyuncuya 100a borç verilmiştir aynı şekilde alınacaktır. 21:40 Posta WooDoo [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 101 57 25
NightmareKing Abim, FantasticZenci ev arkadaşım oluyor. Aynı ip ve pcyi kullanabiliriz bilginize.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]02:24 Verilen Nesne: Hilecinin Bilgelik İksiri Kartı[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]02:24 Alınan Para: 2787[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]02:24 Alınan Nesne: Joker Kart 10 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]BUYUCUOLMUCAM 150 a kaldı ilerleyen gunlerde alınacak.[/font]
adultek1 adlı arkadaşımdan 11 adet mor gölge ödünç aldım en kısa zamanda geri vereceğim.
Beyaz Baretli den 150a borç aldım en kısa sürede ödeyeceğim.
hybris 880 kato 880 ışık yolladım çevirip yollar.
Freydisten posta ile 150a aldım, en kısa sürede ödeyeceğim
ÇİRKİN KRAL 1 ADET BARBAR BALTASI VERILMIŞTIR 90 ALTIN ÖDEYECEKTİR 17:57 Vergi: 1 64 88 17:57 Verilen Nesne: Barbarın Savaş Baltası
Kamyoncuabla adlı arkadaşa gizemli kuzey kolluğu satilmistir alışveriş harici 150 altın daha borcu vardır 1 ay içerisinde odeyecektir
Spacemonk adlı oyuncuya 13a borç verildi, 18a olarak geri alınacak. Evet, dolandırıcıyım.