Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Tarkin'e şeara kartını postaladım, 150 altın borcu var bi ara öder inş
https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=-Madara%20Uchiha- -Madara Uchiha- 150 altın borç aldım keyfim olunca öderim puahahahahah
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]11:06 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Posta Beyaz Baretli [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 152 8 44[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]öder inş bi ara[/font]
Architect95 nickli arkadaşıma 150a borç verdim istediği zaman ödeyebilir.
RuTHLeSs nickli oyuncuya 140 altın borç verilmiştir en kısa zamanda ödeyecektir.
02:22 Posta RuTHLeSs [9] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 50 97 25
00:03 Posta Blackbird [15] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 76 28 78 olunca öder.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:29 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı COMANDANTE [15] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]22:29 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Alınan Para: 150[/font][/i][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Borç alındı en kısa sürede ödenecek.[/font][/font]
150A alındı aynı şekilde verilecektir.
cengo 150 a verildi alınacak