Ateş Meydanı'nda ve Işık Meydanı'ndakurulan Harikalar Çarşısı'nda, Feo Dünyası'nın en zor bulunan ürünleri satılıyor. Savaşçılardan çok rağbet gören ve bir bayram havasında geçen Harikalar Çarşısı yeniden kapılarını 4 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 20:00'daaçıyor !
Çetin şartlara rağmen Feo Dünyası'nın nadir nesnelerini bir araya toplamayı başarabilen Antikacı'ların getirdikleri ürünler her savaşçıya parmak ısırtacak türden. Ürünlere bir göz atmak ve aralarından beğendiklerinizi almak için tek yapmanız gereken Ateş Meydanında ve Işık Meydanındabulunan çarşılara uğramak.
Harikalar Çarşısı kapılarını savaşçılara 07.01.2017 Tarihinde kapatacaktır !
55 küçük hayat iksiri 11 muazzam dev iksiri 32 hayat iksiri 49 büyük kan iksiri hepsini(2alttın saydık) + 1 adet yolcu kemeri verilerek borç kapatıldı.
pire torbası , cinci, cin kuzenlerimin çarıydı hepsinden birer altın aldım oyunu bıraktılar ama borçları kaldı kimse verceğim altınları ban sebebi olurmu yardımcı olursanız sevinirim --sherlock-- adlı muhafıza danıştım borcu ödemem gerektiğinni söledi ve ödedim bilgilerinize arz olunur
''[b]- SmoKE -''[/b] -God-Of-War- isimli oyuncuya 100 altın borç verilmiştir.Karşılığında 1 ay içerisinde 80 göz verecektir.Eğer olurda 80 göz toplayamazsa toplayamadığı göz başına 1.70a dan hesaplanıp altın olarak ödeyecektir.