![]() |
DRAGONS WAR İTİRAF EDİYOR - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: DRAGONS WAR İTİRAF EDİYOR (/showthread.php?tid=327) |
DRAGONS WAR İTİRAF EDİYOR - DeaD - 03-11-2016 DRAGONS WAR RESMİ ©
İTİRAF SAYFASI
Öncelikle merhabalar arkadaşlar...
Sayfamız herkeze hayırlı uğurlu olsun.Bu sayfa hiç bir kar amacı güdmeyen eğlence amaçlı açılmış bir sayfadır.
SAYFANIN AMACI :
Sayfamızın amacı oyun içindeki oyuncuların birbirleriyle alakalı düşüncelerini oyunla ilgili kişisel düşüncelerini,
kendine özgür bir biçimde ANONİM olarak forumda paylaşmasını sağlamaktır.
Aynı zamanda oyun içinde trajikomik yaşadığınız şeylerin kendi adınız kimliğinizin paylaşılmadan burda paylaşmanızada olanak sunuyoruz.
İTİRAF deyince haklınıza ne geliyorsa (oyunla ilgili !!) hepsini burda ANONİM olarak paylaşmaya sizleride davet ediyoruz.
Not : Hiçbir yönetici tarafından forum ve oyun kimliğinize ulaşılmıyacaktır.Sadece sayfa sahibi şuanlık ben görücem.
Şimdi itiraf nasıl yapılır gösterelim :
Örnek :
Sayın Admin,
Oyundaki insan/magron İsimli oyuncu için itiraf yapmak istiyorum :
.... Buraya saydırın işte
![]() Rumuz : KARA KARTAL ( İtirafın sonuna mutlaka hayalgücünüze göre bir rumuz bırakın ) Yada kendiniz hakkında' da itiraflarda bulunabilirsiniz. Peki Ya iltirafları nerde nasıl paylaşıcaz iltirafları bana posta ile göndericeksiniz özelden.Bende isminizi gizleyip Paylaşıcam... HAYDİ BAKALIM BAŞLIYORUZ DRAGONSWAR OYUNCULARI İTİRAFLARI GÖRELİM Cvp: DRAGONS WAR İTİRAF EDİYOR - DeaD - 03-11-2016 Sayın Admin, Oyundaki insan ırkından asdfg oyuncu için itiraf yapmak istiyorum : Bu oyuncunun egosu hiç bir eski diktatörlerde yoktur... Adamın 1300 küsür yaratık kesimi var ama üstündeki itemler bineği filan çok iyi durumda anlarım paran pulun var eyvallah ama insanlar parasıyla hava atmamalı profiline yazmış seradorumun bir ismi var düldül 500 altın kiralaması sormayın bile arkadaşım biraz egondan kurtar kendini.Unutma bu oyunda emeği ile biryerlere gelmiş çok insan var. Parayla zengin olunur ama heryerde para geçmez unutma kefenin cebi Rumuz : Para Babası Admin yorumu : ADMİN Tuz Ruhu : Napolyon nedemiş kardeşim PARA PARA PARA , Peki ya Rüçhan ÇAMAY Ablamız ne demiş Varlığı bir dert yokluğu yara ![]() ![]() Sayın Admin, Oyundaki insan ırkından asdfg oyuncu için itiraf yapmak istiyorum : asdfg adlı oyuncunun hareketleri hiç hoşuma gitmiyor görmemişin seradoru olmuş tutmuş kretse atmış. parayla oyun olmuyor kendisinin seradoru olmadığı günleride göreceğiz. dikkat etsin yakında seradorda kurtaramayacak onu. Rumuz : Klavyeye kafaatan adam Admin yorumu : [b]ADMİN Tuz Ruhu : Bunu itirafı atan oyuncunun 45 tane klavye leşi olduğu söyleniyor gerisini siz düşünün artık bir serador'da neymiş ![]() ![]() Cvp: DRAGONS WAR İTİRAF EDİYOR - Kafkasli - 05-11-2016 (03-11-2016, Saat: 22:15)DragonsWar İtiraf Ediyor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Admin, Unutmayın ki, para yatıranların yaptığı bağışlar sayesinde Bu Oyun ayakta duruyor, ve - para yatırmadan oynayanlar rahat-rahat oynuyor. Ve bir insanı yakından tanımadan, onun hakkında yorum yapmak düzgün değildir. Profilindeki o yazı istihza amaçlı yazılmıştır. Herşeyi ciddiye almayın lütfen... |