DEXTER a 25 altın postadan atılmıştır karşılığında ATHENE ye Kuzey Rüzgar Yeleği vermiştir bu durumda ATHENE bana 25 altın borçludur. Biraz karmaşık bişi oldu ama durum bu
[font=Tahoma]21:13 [/font][font=Tahoma]Savaşçı Rankest [4] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın [/font][font=Tahoma]21:15 Vergi: 25 55[/font] [font=Tahoma]21:15 Verilen Nesne: Cellat Maskesi [/font]25 altına anlaştık 2 gün içinde ödeyecektir...
Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum.
Biliyorsunuz Com oyununda reklam vermek istemiyorum (İngiliz sunucusunda) yüksek seviye karakterli TÜRK vatandaşlarımız oradaki hesaplarını bırakıp buraya gelemiyorlar. İngilizler oyuncularını sömürdükçe sömürüyorlar oradaki vatandaşlarımıza zulüm ve işkenceden başka bir şey yapmıyorlar siyasi ve politika olarak hemen gardlarını alıyor bizleri oyundan dışlıyorlar. Bunun için bir ön çalışma yapmış bulunmaktayım. Olaylar aşağıdaki şekilde olması planlanıyor.
Öncelikle yeni üyemiz kayıt sayfasında üye olurken hesap sahibi doğrulaması yaptıktan sonra Com daki karakterinin info adresini kayıt ekranına kopyalayacak.
Ve daha sonra infonuzdaki veriler analiz edilecek aşağıdaki özellikler doğrultusunda ,
Seviyesi,
Meslekleri,
Hayran Madalyonları,
Irkı,
Muazzam Dövüş katılım,
Zafer,
Toplam Başarı puanı
Rütbesi
Hesaplanıp Hoş geldin Jetonu verilip bu jetonlarla Oluşturulan Mağazadan istediğin geçici effect ve nesneler alabilecekler. Sıcak ortamı ve dövüş alanlarındaki Türkçe lezzeti tadabilecekler.
Feo Dünyası'ndaki tüm savaşçıları çok yakından ilgilendirmesi gereken bu devasa olay her ay gerçekleştirilir. Bu savaşa katılıp ezeli düşman kaosla hesaplaşabilirsiniz. Savaş üç aşamadan oluşur:
Aşama 1: Kapının açılışı
Aşama 2: Kapıdan geçiş
Aşama 3: Devin gelişi
Bu etkinliğe katılmanız durumunda Kaos Savaşçıları onurunuzu yükseltebilmenizin yanı sıra Kaos cephaneliğinden eşsiz ödüller de elde edebilirsiniz.
Aşamalar için gereken görevlerin tamamlanması şartıyla 4. seviyeye ulaşmış her savaşçı bu olaya katılabilir. Aşamaların ne zaman başlayıp sona erdiğiyle ilgili bilgiler oyun içerisindeki Olaylar menüsünden alınabilir.
Sayın Adminim Erkek Kül örümceği kestim fakat çıkmadı dövüş bitti diyor sürekli bugta kalıyor Sürekli savaş Açılıyor Yıkım İksiri bastım boşa gidiyor 10 Dkdır Lütfen yardım edin Acil Yardımınıza ihtiyacım var daha 40 dksı vardı be