Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Resul- 97 göz aldım. 1 aya öderim
terakotadan 5a Alındı En Kısa Zamanda Ödenecek
[font=Tahoma]18:30 Savaşçı - Gyarados - [8] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma]18:30 Vergi: 1[/font] [font=Tahoma]18:30 Alınan Nesne: Eski Hanlık Kazması [/font] Ödünç aldım...
senator 3 a borç verildi . 3 gün içinde ödeyecektir.
-panzer- adlı kullanıcıya krom gogusluk verılmıstır 170 altına 85 altın ekin adlı oyuncuya 85 altın Marjınal adlı oyuncuya verılecektır ilk etapta 85 altın almıstır geriye kalan 85 altın engec 11.08.2017 tarıgınde verilecektir
F6sane abimle krest atası kestik; 16:03 Takımınız Alındı Alacakaranlık Zırhı 1 Adet 16:03 Kapalı Metal Kutu 1 Adet Lotu satıp parayı bölüşeceğiz. https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=10200229
Agnostic Plo kardeşimden 15a borç alınmıştır.En geç 2 hafta içerisinde ödenicektir.
Savaşçı Improvisationn [4] Alışveriş daveti yollandı. 03:09 Vergi: 70 7 03:09 Verilen Nesne: Cellat Omuzlukları , Cellat Yeleği , Öfke Üst Dizliği İmprovisationn En Yakın Arkadaşıma 30 Altına Satılmıştır Parası Olduğunda Borcunu Ödeyecektir.
League Of Legend adlı abime 60 göz ödünç verdim geri alıcam karşılıksız bir şey yoktur
2 tane bombaci güllesi attirdim 4 göz olarak ödüyecegim league of legend atti [Kyuubey] Adlı oyuncuya