Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
75 GÖZ leoni27 adlı kullanıcıdan alınmıştır. 1 ay içinde ödenecektir.
https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=MUCAH%C4%B0D MUCAHİD nickli oyuncudan 30 a borç aldım 1 ay içinde ödeyeceğim
46 halohayeha adlı kullanıcıdan hayran için ödünç alınmıştır. Aynı şekilde 1 ay içinde ödenecektir.
Hayran için byyxx den 60 göz alınmıştır. Aynı şekilde ödemesi yapılacaktır.
HAKYEMEZ adlı arkadaşıma luan alması için ihale yolu ile 30 altın borç verilmiştir. 1 hafta içerisinde ödeyecek.
Antilop kardeşimden 50 g den 50 adet göz mübadele yolu ile alınmıştır. Aynı şekilde 50 g den 50 göz satılacaktır. [font=Tahoma]19:01 [/font][font=Tahoma]Mübadeleniz başarı ile oluşturuldu. Ödenen 25 1[/font]
BacıHönkürten isimli oyuncuya alacakaranlık dizliği 7 altına satılmıştır 2.50 aldım 4.50 verilecektir bilginize
Casperden İntikam hasır zırhı alınıcaktır.100 altın peşin 250 altın taksitli verilecektir.
uAhooligans adlı oyuncuya 70 a ya akik set verilecek , paranın yarısı şimdi yarısı 2 hafta sonra alınacak
'' Har nedj itef '' nickli han arkadaşıma 20 a borç verdim oldugu zaman geri ödeyecek 14:49 Posta Har nedj itef [5] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 20 51 72