Merhaba Senatör isimli oyuncuyla yaşadığım olayı anlatayım. Tek başıma yaşlı cin köpek keserken beraber keselim dedi item düşürmek için kesiyorum dedim beraber keselim daha seri düşürürüz dedi. ayarları lider dağıtıyor yaptı. Bende düşeni satıp paylaşacağımızı düşündüm. Ben çıkacağımı söyleyince takımı bozup bütün itemleri kendine aldı. Düşen item mamut dizliğiydi ihalede sattı. Bu davranışın etik kurallar içinde olmadığını düşünüyorum bir yaptırım uygulanmasını arz ediyorum iyi günler
hakyemez isimli arkadaşa kuzey rüzgarı omuzlukları mübadele yoluyla satılmıştır. 2 altını verdi 60 altın borcu vardır. Mübadeleye sattın Kuzey Rüzgarı Omuzlukları 1 Adet. Alındı: 1 98.
Terkedilmiş ev ve Magleon Kalesinde elde ettiğiniz taşlar konusunda sorun yaşadığınızın
Farkındayız. Bu konuda hepinizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir duyurumuz var.
Şans avcıları uzun süredir diğer birliklere oranla daha az avantaj sağlayan bir birlikti, Bu
Konuda yeni bir düzenleme yapmayı istiyorduk. Tabi bu düzenlemenin sizin isteklerinize
ve taleplerinize uygun olması hepimizin temennisiydi.
Şans avcıları paralı birliğinde artık Terkedilmiş Ev ve Kral Magleonun Kalesin de elde ettiğ-
iniz Piyonları diğer taşlarla takas edebileceksiniz. Bu durum tabi belirli bir seviye gerektire-
cek Şans avcılarında ne kadar gelişme gösterirseniz, O kadar değerli taşları takas edebileceksiniz.
Bu değişimler şu şekilde olacak.
Armutve Bakır Porselen ve Alacalı Akik Kristal Kömürü ve Kırmızı ağaç
Gümüş ve MermerMalakit ve Obsidiyenden
Satranç Taşlarını değiştirebileceksiniz. Taş değişimleri (Taşlar temsilidir.Tüm türlerde değişim miktarı aynıdır)
x3
x4
x5
x8
x10
Değişim miktarları deneme amaçlı belirlenmiştir. Şuan ki duruma ve düzenlemeye göre değişiklik gösterebilir.
Düzenleme hakkında neler düşünüyorsunuz sizce bu tarz düzenlemeler yapılmalı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar.
KisKisBang adlı oyuncuya 45 adet kristal kömür verdim 3 hafta içinde 50 adet kristal kömür olarak geri alacağım 3 hafta içinde toplayamassa tanesi 2 altın karşılığında ödeyecek