Dragons War Forum
Gezginin Eşyaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Gezginin Eşyaları (/showthread.php?tid=3955)

Sayfalar: 1 2 3 4

Gezginin Eşyaları - Alexiel - 14-08-2017

Selamlar savaşçılar,

Terkedilmiş ev ve Magleon Kalesinde elde ettiğiniz taşlar konusunda sorun yaşadığınızın
                 Farkındayız. Bu konuda hepinizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir duyurumuz var.

Şans avcıları uzun süredir diğer birliklere oranla daha az avantaj sağlayan bir birlikti, Bu 
                 Konuda yeni bir düzenleme yapmayı istiyorduk. Tabi bu düzenlemenin sizin isteklerinize
                 ve taleplerinize uygun olması hepimizin temennisiydi.

Şans avcıları paralı birliğinde artık Terkedilmiş Ev ve Kral Magleonun Kalesin de elde ettiğ-
                iniz Piyonları diğer taşlarla takas edebileceksiniz. Bu durum tabi belirli bir seviye gerektire-
                cek Şans avcılarında ne kadar gelişme gösterirseniz, O kadar değerli taşları takas edebileceksiniz.

Bu değişimler şu şekilde olacak.

fortuna_orden_grey.gif                             fortuna_orden_green.gif                                  fortuna_orden_blue.gif

Armut ve Bakır            Porselen ve Alacalı Akik    Kristal Kömürü ve Kırmızı ağaç

fortuna_orden_fio.gif                        fortuna_orden_red.gif

Gümüş ve Mermer        Malakit ve Obsidiyenden

Satranç Taşlarını değiştirebileceksiniz. Taş değişimleri (Taşlar temsilidir.Tüm türlerde değişim miktarı aynıdır)

kon_1.gif       x3        peshka_1.gif

slon_2.gif       x4        peshka_2.gif

ladia_3.gif        x5       peshka_3.gif

ferz_4.gif         x8       peshka_4.gif 

korol_5.gif         x10     peshka_5.gif

Değişim miktarları deneme amaçlı belirlenmiştir. Şuan ki duruma ve düzenlemeye göre değişiklik gösterebilir.

verd.pngmaria.png

Düzenleme hakkında neler düşünüyorsunuz sizce bu tarz düzenlemeler yapılmalı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar.

Cvp: Gezginin Eşyaları - -BraveHearT- - 14-08-2017

Madalyam yok uğraşmadım etki etmiyor diye şunu önceden söyleseniz güzel olacak tüm keyfimi aldınız teşekkürler...............

Cvp: Gezginin Eşyaları - burber - 14-08-2017

keşke şans avcıları madalyonuna gerek olmasaydı

Cvp: Gezginin Eşyaları - bebek - 14-08-2017

Şans avcıları madalyonu alakasız olmuş yaratık avcıları olsa anlayacağım.

Cvp: Gezginin Eşyaları - -BraveHearT- - 14-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:11)bebek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şans avcıları madalyonu alakasız olmuş yaratık avcıları olsa anlayacağım.

Aşırı mantıklı sonuçta kimse onur oranı gelmedi diye kasmadı vakit ayırmadı zaman kaybı olmasın diye

Cvp: Gezginin Eşyaları - Leo - 14-08-2017

Yaratık avcıları olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum

Cvp: Gezginin Eşyaları - MUKACE - 14-08-2017

Kale at fil  aynı sayıda, şah ile vezir aynı sayıda piyon istemeliydi

Cvp: Gezginin Eşyaları - HisseT - 14-08-2017

Çok mantıklı bir etkinlik.

Şimdi 1,2 maddede bu etkinliğin mantığını anlatayım;

madde 1: Şans avcıları madalyası 2 lvl bir karakterin bile kastığı yapması oldukça basit bir madalya emek etmeden kaynak sahibi olmak mantıklı değil hemen her şeye taş koymayın çok basit bir olay.
madde 2 :Taşları takas miktarları da mantıklı nede olsa bu etkinlik olmasa o piyonları oyun sonuna kadar elinizde tutacaktınız bence şükretmek lazım.

Dipnot:Ben eringen bir insan olduğum için şans avcıları kasmadım :Smile

Ayrıca GOBLİN etkinliği istiyoruz Smile)

Cvp: Gezginin Eşyaları - Fidel - 14-08-2017

Bu tarz etkinlikler bana çok mantıksız geliyor oyun yönetiminin bu tarz etkinlikler yerine oyuncuları daha fazla motive etmek açısından kumarhane veya ona benzer bir etkinlik oluşturması gerektiğini düşünüyorum.

Cvp: Gezginin Eşyaları - burber - 14-08-2017

hisset yorumlarına yarım katılıyorum yarım katılmıyorum o şans avcıları madalyası çoooook zor la abi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
katıldığım yorum ise goblin etkinliği gelse de az bişilerden zevk alsak