Bildiğiniz gibi Mabette 1 bölgedeki kristal sayısı 3ten 1e düşürüldü. İlk başta anlam veremesem de bir girelim görelim belki bir bildikleri vardır söylemedikleri bir şey vardır dedim (en azından öyle ümit ettim) yukarıya da girdiğimiz ilk mabedi koydum.Aldığımız tp harcadığımız iksir ve moroklar ve geçen zaman...
Bugüne kadar herkes 3er 3er topladı kristalleri yaptı görevi sonra birden bire böyle bir uygulama geldi ve durum ortada.Şimdi biz ne yapacağız açıklar mısınız lütfen.
O zaman ben de diyorum ki jetonlarda süre olmasın istediğimiz gibi jeton kasalım olur mu bizden önce jeton yapanlara geçmiş olsun yapacak birşey yok.
Oyunda bu kadar sorun, hata, şikayet varken danışıklı dövüşler almış başını gidiyorken üzerine böyle saçmalıklar getirerek resmen oyundan soğutuyorsunuz.
Özellikle 3-4 lvl arkadaşlar herkes bu konuda görüşünü belirtsin tepkisini ortaya koysun.
Elimden geldiğince doğru bir üslupta yazmaya çalıştım umarım bu konuyu da kapatmassınız, görüşlerimizi dikkate alırsınız.
[font=Tahoma]Savaşçı SarY [9] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın[/font] [font=Tahoma]23:44 Vergi: 1[/font] [font=Tahoma]23:44 Alınan Para: 30[/font]
[font=Tahoma]Borç alınmıştır geri ödenecek.[/font]
Sirus isimli arkadaşa barbar üst dizlik 70 altına satılmıştır. peşinat olarak 18 altın alınmış olup geri kalan 52 altın 13 gün sonra ödeyecektir. 05.12.2017
o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım
Göz dropu ile ilgili yazdığım konu kapatılmış.
Hakaret yok bir şey yok ne hikmetse kapatılmış.
Hiç bir oyuncu başka bir oyuncu ya oyun bıraktıramaz Sayın Yönetim
Oyunu siz bıraktırabilirsiniz sadece bu uygulamalarınızla.
Kendinize ceza veriyor musunuz yok ama sizin hatalarınız yüzünden
başkaları ceza yiyor şaka gibi
Tekrar Ediyorum 1 Karakter tek başına 27 ayda 1 Şankara alabiliyor.
Sorun yok ben her gün yazacağım siz her gün kapatabilirsiniz. Kopyalıyacağım yazdığımı kapandımı yapıştır deyip
yeni konu açacağım. Bu yasak değildir umarım kopyala yapıştır.
Mabet kristal sayısı düşmüş şaka gibi ben sizin yerinizde olsam kristal de koymam yada bir yerlere 1 tane saklarım
arasın dursunlar. Ufak bir tiyo vereyim siz düşünmüşsünüzdür ama kristal olmaz sa daha fazla savaş olur
fazla savaş fazla iksir ve efekt ihtiyacı küre olmadığından kimse görev yapamaz acaba küre çıktımı diyip
tekrar içeri girecekler çok zaman çok masraf çok para çok kazanç Oynatmama uğraşlarınıza rağmen biz inatla oynuyoruz