merhabalar herkese 3 leveldeki 5. zafer jetonunu görevini bitirmek iiçin ççantada 10 adet olması mı gerekli ? mentör arkadaşa sorduğumda ben farklı farklı günlerde vermiştim çanta otomatik sayıyor ilk 5. jetonu verdiğin günden itibaren demişti ama emin olamadım ben 1 adet verdim çantamdan 5. jetonu umarım 1 jetonum uçup gitmemiştir boşa mentör arkadaşda sıkıntı olmaz ben 1 er 1 er verdim 21 gün içinde kabul etmişti ama senin için rahat etmicekse 10 tane olunca ver çantanda sonuçta vericeksin farklı günlerde olursa da birşey olmaz demişti.
konuyla ilgili kesin cevap verebilicek varmı çanta otomatik sayım yapıyor mu jetonu adama versek bile yoksa çantada 10 adet 5. zafer jetonu bulunmasımı gerek agudarın sayılması için ?
Çarşı geldi iyi güzel kırmızı meslek aletleride geldi ama 5 tane tıklıyorsam 4 tanesini toplayamıyorum gri kazmayla daha çok topluyordum ben bir yandan birşey yaparken illa diğer yandan kısmak mı lazım ? zaten 2 kişi geldiği an kaynak yetmiyor birde kırmızı meslek aleti olmasına ragmen 5 te 4 kaynakta elde edilemedi diyor bu ne yaman çelişki
Kırmızı meslek aletini ilk aldığımız da, dondurulabilir olduğunu ama ilk dondurma işleminden sonra dondurucuya girmediğini görüyoruz.
Bu durumda ben 3 tane meslek aleti alıp 3 donduruya koyduğumda 4 ay boyunca rahat edebilirim.
Bu bug ise düzeltilmesi, değil ise bu konuya acıklık getirilmesi gerekmektedir.
Hem bu konuya açıklık getirmek, hem de biri bug kullandığında her ihtimal SexeS in ilk olarak banlamasını önlemek adına, vatandaşlık görevimi yapıyor, yönetimi ve siz değerli oyuncu arkadaşlarımı uyarıyorum..