![]() |
Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. (/showthread.php?tid=6612) Sayfalar:
1
2
|
Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - LukE - 04-01-2018 Değerli adminim, Değerli arkadaşlarım, Kırmızı meslek aletini ilk aldığımız da, dondurulabilir olduğunu ama ilk dondurma işleminden sonra dondurucuya girmediğini görüyoruz. Bu durumda ben 3 tane meslek aleti alıp 3 donduruya koyduğumda 4 ay boyunca rahat edebilirim. Bu bug ise düzeltilmesi, değil ise bu konuya acıklık getirilmesi gerekmektedir. Hem bu konuya açıklık getirmek, hem de biri bug kullandığında her ihtimal SexeS in ilk olarak banlamasını önlemek adına, vatandaşlık görevimi yapıyor, yönetimi ve siz değerli oyuncu arkadaşlarımı uyarıyorum.. Sevgilerimle ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Carstein - 04-01-2018 (04-01-2018, Saat: 11:50)SexeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli adminim, yürü be abi :lol: Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Violet - 04-01-2018 Bana yapılacak şey miydi bu ![]() ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - shelby - 04-01-2018 (04-01-2018, Saat: 11:50)SexeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli adminim, Biz biraz zekilik yaptık abi artık adminler ya alıp parasını versin fazladan aldıklarımızın ya da hiç dokanmasın bize... ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - LukE - 04-01-2018 (04-01-2018, Saat: 12:23)Baphomet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-01-2018, Saat: 11:50)SexeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli adminim, ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - burber - 04-01-2018 cephane de dondurma olsa belki meslekler de yığılma da olmazdı ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Hesperos - 04-01-2018 Nesne başkasına devredilemez! Nesne, esnafa satılamaz.! Nesne, dondurulamaz.! Meslek aleti üzerinde yazan yazı Okumadan iş yapmayın iyi oyunlar Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Mad Spawn_kullanılmayan - 04-01-2018 (04-01-2018, Saat: 14:28)Hesperos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nesne başkasına devredilemez! Hocam sen neyin kafasını yaşıyosun ya ? İlk alanlar dondurdu bende dahil dondurdum sonra çıkardım ve dondurma kapanmış donduranlar bug kullandı gibi bir şikayet olmaması için konu açılmış bence gayet yerinde bir konu. Meslek aletinin dondurulması konusunda her zaman oyunda olmuyoruz,süresi boşuna gidiyor, cephanemiz var,bunu neden kullanmayalım ki ? Bence tekrardan donma özelliği gelmesi gerek.Yöneticilerin dikkate alması üzere ![]() Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - LouieLouie - 04-01-2018 Bir hata başka bir hata ile kapatılmaya çalışılıyor şu an. Normalde herkesin 1 alım hakkı olması gerekiyordu eski çarşılardaki gibi ama bu çarşıda fazla fazla alınabiliyor bazı nesneler . Oyuncular alalım donduralım bize şu kadar zaman yeter bunlar dediler. Yöneticiler bunun oyunun geleceği için iyi olmayacağını düşündüler sanırım ki (bence de öyle) dondurma özelliğini kapattılar. Ancak olan, dondurma özelliği açıkken alan arkadaşlara oldu. Paralarına yazık olan arkadaşların paraları geri ödenmeli diye düşünüyorum. Bu oyunda altın ha deyince kazanılmıyor. Emeğe saygı. Cvp: Kırmızı meslek aletleri dondurma hk. - Hesperos - 04-01-2018 (04-01-2018, Saat: 14:34)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-01-2018, Saat: 14:28)Hesperos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nesne başkasına devredilemez! yahu tamam sizde haklısınızda bi baksaydınız keşke bu oyun böyle birden herşey olabiliyor dikkat ediceksiniz ![]() |