Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
OZRSLN İle Yolculuğa Adım Adım ... silahımsın başım havalarda gezerim en yıkık günlerimde bile atımsın ölümü çiğnetmedin düşmana karanlıkta kurşun yağarken üstüme BENİMLE BU YOLA GİRMEYE EVET DERMİSİN ? Yer : Hayal Bölgesi saat : 22:30 22.01.2018 herkesi bekliyoruz
Hafız61 ile ortak intikam bileklik düşürdük uygun oranda paylaşacağız. 70 altına taksitle Wahşet adlı oyuncuya satmış bulunmaktayız. 5a nakit alındı kalanı bize ödeyecektir.
thomasa olan 6a lık borcum ödenmiştir admınlerın dıkkatıne
--KARADUL-- 'dan ücreti 17 altın olarak ödenmek üzere porselen set alınmış olup, 23 ocak salı günü parası ödenecektir.
AzE isimli oyuncu ibrahim kardeşimle ortak magişe giriyoruz ve düşen setleri satıp paylaşıyoruz bilginize
Kuzey Rüzgarı Kılıcı Aldım YouHortyGex adlı Kullanıcıdan 15 a Ya Anlaştık 12.60 a sını Peşin Verdim Geri Kalanını 1 Hafta İçinde Ödeyeceğim...
roronoaz isimli arkadaşa 110 altın borç verilmiştir 1 hafta içinde ödeyecektir
IvarBoneLess [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:42 Verilen Nesne: Ejderha Kanı 2300 Adet, Sihirli Erguvani Mürekkep 886 Adet, Alev Çiçeği 1000 Adet[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:42 Alınan Para: 425[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]959 tane erguvani mürekkep ve 60 altın borcum kalmıştır.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]1 ay içinde ödenecektir.[/font]
22:38 Savaşçı Kitty [10] Alışveriş daveti yollandı. [i]22:38 Vergi: 24 35 [/i] 22:38 Verilen Nesne: Unikorn Hasır Zırhı [i]22:38 Alınan Para: 50[/i] [i]150 altına anlaştık..50 altını aldım kalan 100 altın 2 taksit halinde ödenecektir..[/i]
ÇAK1R adlı oyuncudan şifacılık mesleğine yardımcı olmam karşılığında tomar başına 3 gümüş, toplamda 1.5 altın aldım