Magişe birlikte girmiş oldugumuz ve seti tamamlamış bulundugumuz obsidyen set yaptık
If I Had a HeaRT
IV MURAT
IvarBoneLess
Cemo005
Toplamda 600a olup herkese 150a ödeyecek 1ay içinde ödeyecektir. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]23:51 [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Savaşçı Hemşirbey [10] Alışveriş daveti yollandı.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]23:52 Vergi: 1 21 77[/font]
[/i][/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]23:52 Verilen Nesne: Barbar Miğferi[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]23:52 Alınan Para: 1 25[/font][/i][/font]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][i]İlk Ödemeyi If I Had a HeaRT 150a olarak ihale yoluyla yapmıştır[/font][/i][/font]
Oyun İçerisinden Birisi oyunu bırakıyorum al para senin olsun diye postadan 2 a yollamış bende sıkıntı çıkar diye almadım postada duruyor ne yapmalıyım konuya açıklık getirebilirmisiniz.
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif] [/font][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]PFaNNeNSTieL arkadaşımdan pır kağıdı aldım 55a en kısa zamanda ödenicektir[/font]
utame den 2670 iblis pencesi ve 2670 ateş taşı alındı. işlenebilir taşolarak geri verilecektir, karsılıksız alısveriş bulunmamaktadır. Yetililerin bilgisine arz ederim.
[i]09:45 Vergi: 71 94
09:45 Verilen Nesne: İşlenebilir Taş 5340 [b]Adet İşlenebilir Taş olarak geri Ödendi. Yetkililerin bilgisine arz ederim.[/i][/b]
Arkadaşlar öğrenme zorlukları görevini tamamladım 1000 ad. yem çuvalı vererek , görevi antrenöre verdiğimde altta ''antrenör size dev gücü öğretecek'' dedi ancak antrenöre tekrar tıkladığımda hiçbir şey yoktu ? bu görev için 5a harcamış oldum yokmu bu görevin kazançlı bir yanı?