Bu sabaha kadar hiçbir sorunum yoktu ama bugün sabahtan beri aynı hatayı alıyorum.
Avlan butonuna basıp herhangi bir yaratığa saldır dediğimde sadece arka plan geliyor.Belli bir süreden sonra dövüşü kaybettin uyarısı geliyor.
PC de Java ve Flash güncelledim, Tarayıcıları kaldırıp kurdum , Bütün tarayıcılarda denedim sorun bir türlü düzelmedi. Hatayı resim olarak ekledim.
Yardımcı olursanız sevinirim.Sabahtan beri taş topluyorum, oda bugda kaldı sanırım 29 olan jeolog yaklaşık 200 taş sonrasında hala 29 da.
(29-01-2018, Saat: 16:46)Indra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sabaha kadar hiçbir sorunum yoktu ama bugün sabahtan beri aynı hatayı alıyorum.
Avlan butonuna basıp herhangi bir yaratığa saldır dediğimde sadece arka plan geliyor.Belli bir süreden sonra dövüşü kaybettin uyarısı geliyor.
PC de Java ve Flash güncelledim, Tarayıcıları kaldırıp kurdum , Bütün tarayıcılarda denedim sorun bir türlü düzelmedi. Hatayı resim olarak ekledim.
Yardımcı olursanız sevinirim.Sabahtan beri taş topluyorum, oda bugda kaldı sanırım 29 olan jeolog yaklaşık 200 taş sonrasında hala 29 da.
Küfürden dolayı 5 gün ceza yedim. Cezamın 28.01.18 tarihinde açılması gerekiyordu ama bizim ÜSTÜN ilgili muhafızlarımız saolsun saat değil 1 gün geciktirdiler cezamın kaldırılmasını. Cezayı verirken en ufak şeye dikkat edip kaldırmaya gelince en ufak detaya bakmamaları , bu kadar ilgisiz olmaları herkesin canını sıkıyordur diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar benim hanlık arkadaşım ceza aldığı için yazamıyor Onun yerine ben anlatayım dedim kusura bakmayın.
28 ocak'a kadar Esaret aldı ama gün geçtiği halde esareti kalkmadı Acaba bir sorun mu var lütfen cevaplar mısınız esaretinin kalkmasını istiyoruz karakter adı Eagle dir.
cezasının kaldırılmasını talep ediyoruz ilgilenir misiniz
Yazın sonuna doğru eklenen bu özelliğin şuan neden olmadığını anlayamıyorum. Magiş için kullandığım yıkım madalyonunu kaldıramıyorum şuan. Savaşa 3dk kala haber veriyorsunuz savaş var diye bu özelliği de bi zahmet ekleseydiniz. Şimdi çok daha az bayıltıp çok daha fazla sersemleyeceğim