![]() |
Efektlerin Silinmemesi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Efektlerin Silinmemesi (/showthread.php?tid=7079) |
Efektlerin Silinmemesi - MUKACE - 28-01-2018 Yazın sonuna doğru eklenen bu özelliğin şuan neden olmadığını anlayamıyorum. Magiş için kullandığım yıkım madalyonunu kaldıramıyorum şuan. Savaşa 3dk kala haber veriyorsunuz savaş var diye bu özelliği de bi zahmet ekleseydiniz. Şimdi çok daha az bayıltıp çok daha fazla sersemleyeceğim ![]() Cvp: Efektlerin Silinmemesi - burber - 29-01-2018 evet bu çok ciddi bir sorun muazzam yiki-et corbasi kesim yaparken arena geliyor ve kirmizi iksirlwrimi basamiyorum duzeltilmesi gerek Cvp: Efektlerin Silinmemesi - --KARADUL-- - 29-01-2018 çantanızı açın resminizi altında ki yeşil efekt şekline tıklayın hangi efekti silecekseniz tıklayın bende en azından rüzgar iksiri silinebiliyor diğer efektler varken bakmak aklıma gelmedi. Cvp: Efektlerin Silinmemesi - Pehlivan - 29-01-2018 Kesinlikle bu konuya bir çözüm gelmesi gerek. Zaten darşana atılmasın diye kendimiz yırtıyoruz, saklanıp duruyoruz; bir de küçük rüzgarın süresi bitmeden lazım oluyor kırmızı iksir. Yöneticilerden çözüm bulmasını rica ediyorum. Cvp: Efektlerin Silinmemesi - --KARADUL-- - 29-01-2018 (29-01-2018, Saat: 14:19)Pehlivan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle bu konuya bir çözüm gelmesi gerek. Zaten darşana atılmasın diye kendimiz yırtıyoruz, saklanıp duruyoruz; bir de küçük rüzgarın süresi bitmeden lazım oluyor kırmızı iksir. Yöneticilerden çözüm bulmasını rica ediyorum. çantanızı açın resminizi altında ki yeşil efekt şekline tıklayın hangi efekti silecekseniz tıklayın bende en azından rüzgar iksiri silinebiliyor diğer efektler varken bakmak aklıma gelmedi. uygula işte yazdım okumadınmı Cvp: Efektlerin Silinmemesi - burber - 29-01-2018 (29-01-2018, Saat: 17:48)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-01-2018, Saat: 14:19)Pehlivan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle bu konuya bir çözüm gelmesi gerek. Zaten darşana atılmasın diye kendimiz yırtıyoruz, saklanıp duruyoruz; bir de küçük rüzgarın süresi bitmeden lazım oluyor kırmızı iksir. Yöneticilerden çözüm bulmasını rica ediyorum. sadece yıkım siliniyor abi o da tek onu basmışsan e biz kesim de yıkım + çorba basıyoruz çat arena geliyor silemiyoruz yıkımla arena yapıyoruz ![]() Cvp: Efektlerin Silinmemesi - MUKACE - 29-01-2018 Sadece büyük yıkım varken de silemedim. Admin savaşına onunla girmek zorunda kaldım. Taşderi olmayınca hem daha az bayıp daha fazla bayılıyorsunuz 4 cep çöpe gitti benim. Cvp: Efektlerin Silinmemesi - --KARADUL-- - 30-01-2018 (29-01-2018, Saat: 18:26)MuKaCe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece büyük yıkım varken de silemedim. Admin savaşına onunla girmek zorunda kaldım. boşver takılma oyun bu sadece bigün çok vurursun bigünde az önemli olan taş deri varken bayılmamışsın o daha kötü olurdu bide admin savaşı var deyip 3 dk verilince ne yapabiliriz ki girebildiğimize anca dua edebiliriz. |