Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
isgal73 adlı arkadasa krom kılıc verılmıstır 50a pesın 50a en kısa zamanda verıcektır [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Vergi: 1 9 33[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:53 Verilen Nesne: Hançer[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:53 Alınan Para: 50[/font]
Fury adlı arkadaştan 50 tekil kemik alınmıştır,50 göz olarak 1 hafta içinde ödenecektir.
hemşirbey arkadaşa barbar çizme 180 altına satıldı 20 altın alındı kalanı 2 hafta içinde ödeyecektir
Cankız ile eve girdik set düştü 16a dan ben sattım 8 altın cankıza borcum vardır en kısa zamanda ödenecektir
THE JOKER ADLI OYUNCUDAN 10 ALTIN BORÇ ALINDI EN KISA ZAMANDA ÖDERİM
-h3llkiv- abiden intikam mıferı alındı 160 altına 20 verıldı gerısı verılecektır
17:11 Savaşçı F6sane [10] sizi alışverişe davet ediyor. Kabul etmek için Buraya tıklayın 17:12 Vergi: 21 69 17:12 Verilen Nesne: Muazzam Hayat İksiri 130 Adet, Muazzam Dev İksiri 15 Adet 17:12 Alınan Para: 22 Yasin Abime Ödünç Verilmiştir.İstedigi Zaman Aynı Şekilde Geri Ödeyecektir.
Magmar tarafında gizemli item yok adminim neden bir açıklama yapmıyorsunuz? kapalı ihaleyi açıcağız veya açmayacağız diyin de anlıyalım oyunun ilk zamanlarında çoğu oyuncu da gizemli itemler vardı nereye kayboldu size söyliyim, Gizemli itemleri alan arkadaşlar ban yiyiyor veya çarını bloke ettiriyor ortada kalan gizemli itemler 3-4 tane bu durumdan şikayetciyim ve bu konu üzerinde sürekli paylaşımlar yapıcağım bir açıklama yapmazsanız
Indra isimli oyuncuya öfke üstdizlik ve öfke zırh verilmiştir. Karşılığında 10 altın alındı 10 altın daha alınacak. 09:15 Verilen Nesne: Öfke Üst Dizliği , Öfke Zırhı 09:15 Alınan Para: 10
zukkejack abimden 50 göz ödünç aldım hayrandan sonra geri verilecek