Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
FRaCTuRe adlı oyuncudan 100 altın alındı.1-1.5 ay ıcerısınde 100 goz olarak odenecek...
Ozgur arkadaşımıza 35 altına Öfke miğferi sattım 22 altınlık kısmını ödedi kalan 13 altını da ödeyecek.
22:53 Savaşçı YEK [7] Alışveriş daveti yollandı. [i]22:53 Alınan Para: 10[/i] [i]10 Altın Borç Alınmıştır.Elime Geçtikçe Ödeme Yapıcam Bilginize.[/i]
Preacher nickli arkadaştan 10 altın alındı karşılığında şifacılığı 2. seviye yapmasına yardım edeceğim.
KeeRock adlı oyuncuya 1 altın 20 gümüş borç verildi en kısa sürede ödeyecektir.
Merhabalar. Aşağıdaki ürünleri arıyorum; - 2x Bakırdan Satranç Taşı Seti (Öfke Çekici) - 1x Alacalı Akik Satranç Taşı Seti (Öfke Kollukları) Aşağıdaki ürünleri satıyorum; - 50 Pırlanta Kartı - Kasvetli Kaya Omuzlukları - Cellat Omuzlukları - Mamut Kalkanı - 0-29 Seviye taş ve tozlar - 29-59 Seviye taş ve tozlar Alıcı ve Satıcı arkadaşların fiyatları ile birlikte özel mesaj veya bu konu başlığı altında benimle iletişime geçebilirler. Teşekkürler , iyi oyunlar...
HULKY adlı oyuncuya 75 göz + krom zırhı verilmiştir aynı şekilde geri alıncak
Opuuu adlı karaktere 200altına krom hasır zırh verilmiştir.. 70altın peşin verildi,, kalan 130 altında 3 hafta içerisinde ödeyecektir..
CaRPeDieM isimli arkadaşa barbar kolluk 240 altına satıldı. 125 altın peşin alındı geri kalan 1 hafta içinde ödeyecektir
7mm ye 7 altın borç verilmiştir bilginize. istediği zaman öder.