28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten.
Bu arkadaşın ufak tefek cezalarla kurtulacağından şüphe yok her zaman ki gibi
+ 28 adet gözüm vardı süresi bitmiş nasıl getirebiliriz
- premium mağzadan kurtarıcı alıp 35 elmas olması lazım
+ gözlerin değeri okadar zaten ne diye elmas vereyim
- parayı veren düdüğü çalar
+ kolay gelsin
arkadaşlar ne düşünüyorsunuz ticket açmıştım oda şöyle;
Merhaba benim emek harcayıp düşürdüğüm gözler sanırım 28 adet olmakla birlikte süresi geçip gitmiş. Bu olayda moralimi çok bozuyor gözlerime kavuşmayı istiyorum feo yönetimi gözlerimi geri verebilirmisiniz.
Not: Oyuna ara vermek zorunda kalmıştım.
[b]2018-04-28 13:59:34 Destek: Merhaba, 1 haftalık kayıplarınız için premium mağazadan nesne kurtarma sertifikası alarak nesnelerinizi geri getirebilirsiniz. 1 haftadan uzun kayıplarınız için malesef yapılabilecek bir işlem bulunmamaktadır. Keyifli oyunlar.[/b]
DURUMU
KAPATILDI
YONLENDIRME:
ayrıca ticketıma cevap gelmediği için yaşanan diyalog;
+ merhaba + merhaba dün açtığım tickete hala yanıt alabilmiş değilim atomu parçalamadığınızdan eminsiniz değil mi? - ilettim