05-07-2018, Saat: 12:19
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle farkettiğim bi sıkıntıyı paylaşmak istiyorum toplanan ve üretilen ürünlerin fiyatları hakkında bir bilgilendirmede bulunucam.
Öncelikle kimseye şunu diyemem bunun fiyatı budur vb.
Ama şunu söyleyebilirim kardeşim elindeki malı ne kadara satıyosun.
Bilmediklerinden mi bilipde kazıklama çabasına girdiklerinden mi bilmiyorum ben bilmeyenler için yazıyım
Jeolog-Kuyumcu -> 10 taş = 50 toz
Balıkçı-Büyücü -> 10 Balık = 5 Mürekkep
Bitkici-Simyager -> 10 Ot = 2 karışım
Yani arkadaşlar buraya bakarak piyasayı siz belirleyin sen elindeki topaz tozunu buda emek kardeşim deyip tanesini 40 bakırdan satıyosan
40b*25/100= 10g
Anemon Karışımı mübünü 10g den açıcaksın Anemonu 2g den açıcaksın
2 gümüşten açmıcaksın o karışım mübünü
Kimseye piyasa öğretmek haddime değil sadece şunu demek istiyorum senin emeğin başkasının emeğinden değerli değil bunu bil buna göre yaşa...
Hayır herşeyi geçtim takip ediyorum adam 75 bakırdan +60 ot mübü açmış 1 haftadır 1 tane bile satılmadı hala ısrarla açıyo 75 bakırdan
1g den güzelavrat otu açan arkadaşa yorum bile yapmak istemiyorum
HAK İSTEYENİN HAKKINI VERİN
BAŞ KALDIRANIN BAŞINI KESİN
Öncelikle kimseye şunu diyemem bunun fiyatı budur vb.
Ama şunu söyleyebilirim kardeşim elindeki malı ne kadara satıyosun.
Bilmediklerinden mi bilipde kazıklama çabasına girdiklerinden mi bilmiyorum ben bilmeyenler için yazıyım
Jeolog-Kuyumcu -> 10 taş = 50 toz
Balıkçı-Büyücü -> 10 Balık = 5 Mürekkep
Bitkici-Simyager -> 10 Ot = 2 karışım
Yani arkadaşlar buraya bakarak piyasayı siz belirleyin sen elindeki topaz tozunu buda emek kardeşim deyip tanesini 40 bakırdan satıyosan
40b*25/100= 10g
Anemon Karışımı mübünü 10g den açıcaksın Anemonu 2g den açıcaksın
2 gümüşten açmıcaksın o karışım mübünü

Kimseye piyasa öğretmek haddime değil sadece şunu demek istiyorum senin emeğin başkasının emeğinden değerli değil bunu bil buna göre yaşa...
Hayır herşeyi geçtim takip ediyorum adam 75 bakırdan +60 ot mübü açmış 1 haftadır 1 tane bile satılmadı hala ısrarla açıyo 75 bakırdan
1g den güzelavrat otu açan arkadaşa yorum bile yapmak istemiyorum

HAK İSTEYENİN HAKKINI VERİN
BAŞ KALDIRANIN BAŞINI KESİN