28-06-2018, Saat: 22:42
Gerçekten oyun artık o kadar sıkıcılaştıki yönetimde pay to win uğruna atmayacağı taklanın olmayacağını gösterdi belki böyle konuşuyorum diye ban yerim ama gerçekten sıktı artık ben bu oyuna geçen yaz başladığıımdada parayı veren düdüğü çalıyodu haala öyle. Buglar git gide artıyor bize bug bildirin diyorlar ticket attım 1 haftadır bakılmıyor. Foruma konu açtım umrunda olan yok. Arkadaşlar yönetemeyecekseniz kadronuzu değiştirin. Tüm muhafız ve mentor arkadaşlardanda şikayetçiyim özellikle başvuru formuna ne yazıyorlarsa işte ilgileniriz cart curt derken oyuan bi geliyorlar bi mesaj atıyoruz 6-7 muhafızdan hiçbirinden cevap gelmiyor şimdi burda yaa o kadar mesaj var sıra gelmiyor derler kimseyi kandırmayın oyunun onlinesi maksimum 50 ve bundan size mesaj atan kişide en fazla 3-4 kişidir. Kısacası yönetim ilgisiz, multi hesaplar haala alttan devam ediyor ve yönetim alakasız oyunu para uğruna soktukları durum bu. Bırakabilirsiniz oyunu yani bu saatten sonrası sarmayacaktır. Git gide user kaybedecekler.
Bu arada siz pırlanta bonusu geldi diye 10 bin pırlanta stoğunu bitirirseniz oyun bu şekilde devam eder hadi iyi günler bunları yazdım diye ban yiyeceksem bu daha zalimin zulmü olur başka bişey olmaz. Herşeyden önce devir hizmet devri, hizmet edin ki karşılık alın. Eminim bu konuma da tek bir yorum gelmiyicek ama ben böyle konuşmaya devam edicem.
Bu arada siz pırlanta bonusu geldi diye 10 bin pırlanta stoğunu bitirirseniz oyun bu şekilde devam eder hadi iyi günler bunları yazdım diye ban yiyeceksem bu daha zalimin zulmü olur başka bişey olmaz. Herşeyden önce devir hizmet devri, hizmet edin ki karşılık alın. Eminim bu konuma da tek bir yorum gelmiyicek ama ben böyle konuşmaya devam edicem.