14-11-2017, Saat: 01:16
İnsanlarda muhafız olmamasına alışkınız fakat admin savaşı gibi önemli(!) bir etkinlik durumunda neden açık muhafız yok ? sizce bu garip değil mi ? magronların multi girdiği veya insanların multi girdiği kuralların çiğnenmesinin en bariz olduğu etkinliklerde neden muhafız yok ? buna bir cevap istiyorum geçen admin savaşında da mentorlar dövüşe gitti mentor bir çalışan değil özel olarak yetkileri yok ama muhafız neden yok ? bu adamların görev başında olması gerekmez mi insanlarda henüz muhafız hareketleri hiç göremedim bu adamlar muhafızlık parası alıyorlar muhafız mağazasına erişiyorlar peki neden hiç açık göremiyoruz ? bizler yüzlerce altın verip barbar itemi veya herhangi bir onur itemi almak için saatlerimizi sinirlerimizi heba ediyoruz fakat bu adamlar hiç zorlanmadan bi iş yapmadan item alabiliyorlar bu biraz haksızlık değilmidir ? com serverinden muhafızların katı olmasına alışkınız fakat burda katı olamıyorlar çünkü oyunda yoklar oyun kurallarını mentorlara soruyoruz adamlar bence diyerek başlıyor cümleye eğer ki kural ihlali yaparsak direkt olarak ban verirsiniz ama sadece bunları belirtmek istedim eklerde admin savaşını ve insan muhafızları göreceksiniz yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz fakat yetkili isimlerden cevap bekliyorum.
(daha önceden ticked ile mentor ve muhafız şikayetimde şikayetim umursanmadı)
Herkese saygılar adil bir oyun oynayabilmek dileği ile.
(daha önceden ticked ile mentor ve muhafız şikayetimde şikayetim umursanmadı)
Herkese saygılar adil bir oyun oynayabilmek dileği ile.