22-09-2020, Saat: 18:52
Merhaba arkadaşlar bu aralar Kapalı Tias taşları(miğfer için sihirli taş) hakkında çok fazla soru oluyor.Genel olarak özet geçip anlatmak için bu konuyu açma gereği duydum.
Kuyumcular tarafından üretilen miğfer taşları devredilmezdir.Bu sebeple üretilen taşlar su kabıyla beraber üretilir ki devredilir olsunlar.Ama bu su kabı bildiğimiz satranc su kabı değil. Element küreleriyle kırılır.(bir çeşit anahtar olarak düşünebilirsiniz.)
Element küresini Elf mabedi instancesınden elde edebilir.Kraliçe Andorfeni kesmenıze gerek yok kraliçenın yanındaki ling tapınagından avlandan ling dalıp kesebılırsınız oldukça kolay bır yaratık 5-10 tane krets alıp düşman sayısını 7 ile 10 arasında sabıt tuttugunuzda cok daha kolay oluyormus kendım kretsız kestim (düşük level arkadaşlarda kolay bir şekilde zorlanmadan kesmişler. Andorfen gibi zor değil)
Kestikten sonra levelinize bağlı olarak sıradan yada gümüş elementi düşecektir.
1-9 level = sıradan element
10 level+ = gümüş elementi
Sıradan element ile 5 level miğfer sihirli taşının su kabını kırabılırsınız.
Gümüş element ile 10 level miğfer sihirli taşının su kabını kırabilirsınız.
Kırdıktan sonra miğferinızı çıkarıp sıhırlı taşı miğferinizi seçerek onaylarsınız. Taş eklenmiş olur.
ÖRNEK DÖVÜŞ
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...e=0&stat=0
Np Kuyumculuk hizmet etmekten onur duyar
) iyi oyunlar dilerim..
Kuyumcular tarafından üretilen miğfer taşları devredilmezdir.Bu sebeple üretilen taşlar su kabıyla beraber üretilir ki devredilir olsunlar.Ama bu su kabı bildiğimiz satranc su kabı değil. Element küreleriyle kırılır.(bir çeşit anahtar olarak düşünebilirsiniz.)
Element küresini Elf mabedi instancesınden elde edebilir.Kraliçe Andorfeni kesmenıze gerek yok kraliçenın yanındaki ling tapınagından avlandan ling dalıp kesebılırsınız oldukça kolay bır yaratık 5-10 tane krets alıp düşman sayısını 7 ile 10 arasında sabıt tuttugunuzda cok daha kolay oluyormus kendım kretsız kestim (düşük level arkadaşlarda kolay bir şekilde zorlanmadan kesmişler. Andorfen gibi zor değil)
Kestikten sonra levelinize bağlı olarak sıradan yada gümüş elementi düşecektir.
1-9 level = sıradan element
10 level+ = gümüş elementi
Sıradan element ile 5 level miğfer sihirli taşının su kabını kırabılırsınız.
Gümüş element ile 10 level miğfer sihirli taşının su kabını kırabilirsınız.
Kırdıktan sonra miğferinızı çıkarıp sıhırlı taşı miğferinizi seçerek onaylarsınız. Taş eklenmiş olur.
ÖRNEK DÖVÜŞ
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...e=0&stat=0
Np Kuyumculuk hizmet etmekten onur duyar

Unutma! Problemler küçük insanların şevkini kırar, büyük insanların azmini artırır...