Selam arkadaşlar,
Uzun süren bir seri görevin ardından sonra sisli adanın son görevine ulaştım. Fakat forumda tam anlayabileceğim şekilde bulamadım. Bitirince bende foruma yazayım ki sonrakiler faydalansın diye düşündüm.Görevin ilerleyişi şu şekilde:
Yapılan:
İlk olarak Bir sonraki konuşacağınız usta savaşçı
Kumandan Darofei olmalı.
Not:5500 Şehir onuru olursa direk geçersiniz, yada 30 efril vermelisiniz.
Yapılan:
Bir sonraki konuşacağınız usta savaşçı
Flaungard olmalı.
Not:2000 Flaudin onuru olması lazım yada 5 golden incisi veya 10 tane yeşil inciden vermelisniz. 1 goldeni akrep ödüyle 11 tane yeşile çevirip yapabilirsiniz.
Yapılan:
Kaptan Beckly olmalı.
Not:2000 Kaos onuruna sahip olmalısınız veya 3 keder cicegi işinizi görebilir.
Yapılan:
Bir sonraki konuşacağınız kişi
Elduin gidin Hayaller Bölgesinde Şeara ile konuşun.
Not: Şearaya selam verip çıkın.
Yapılan:
Bir sonraki konuşacağınız kişi Ejderha ile ile konuşun.
Not: Ejder sunagı onurunuz 2000 olmalı ya da 400 gümüsümsü 260 sıvı sedef veya bir miktar işlenebilir taştan birini vererek geçebilirsiniz.
Yapılan:
Airgond Malikanesi da Nearak Derbog olmalı.
Not: İylikte 3klık saygı madalyonunuz varsa geçersiniz, yoksa 3 göz vermeniz gerekir.
Yapılan:
Yobaz Vilmos olmalı.
Not: Kötülükte 2klık hürmet madalyonuz varsa geçersiniz, yoksa 2 göz 5 kafatası işinizi görür.
Yapılan:
Çuli-a-Veyna olmalı.
Not 1 sentrido lazım olacak.
Yapılan:
Dimedora olmalı.
Not: 1 inkarnum lazım olacak. (sentridoya göre bulması zordur.)
Yapılan:
Herkes ile konuştunuz şimdi son durumu anlatmak için
Su Tapınağı 'na gidin.
Not: Cebinizi iyi ayarlayın Halifronla dövüşe gireceksiniz. Tavsiyem savascı olarak girmeniz ve süreye oynamanız. Şifa attıkça ayı dönerseniz 30 dk gibi bi sürede biter . Ölürseniz şeara 1 saatte anca keser.
Amacınız:
Madalyonu kullanın. Beyaz kaleye gidin, zayıflamış buz zincirlerini kırın ve Halifron[21] ile savaşın.. Ardından Alanderey dönün.
Not: Görev bitti. Allaha emanet
Uzun süren bir seri görevin ardından sonra sisli adanın son görevine ulaştım. Fakat forumda tam anlayabileceğim şekilde bulamadım. Bitirince bende foruma yazayım ki sonrakiler faydalansın diye düşündüm.Görevin ilerleyişi şu şekilde:

Yapılan:
İlk olarak Bir sonraki konuşacağınız usta savaşçı

Not:5500 Şehir onuru olursa direk geçersiniz, yada 30 efril vermelisiniz.
Yapılan:

Not:2000 Flaudin onuru olması lazım yada 5 golden incisi veya 10 tane yeşil inciden vermelisniz. 1 goldeni akrep ödüyle 11 tane yeşile çevirip yapabilirsiniz.
Yapılan:

Not:2000 Kaos onuruna sahip olmalısınız veya 3 keder cicegi işinizi görebilir.
Yapılan:
Bir sonraki konuşacağınız kişi

Not: Şearaya selam verip çıkın.
Yapılan:
Bir sonraki konuşacağınız kişi Ejderha ile ile konuşun.
Not: Ejder sunagı onurunuz 2000 olmalı ya da 400 gümüsümsü 260 sıvı sedef veya bir miktar işlenebilir taştan birini vererek geçebilirsiniz.
Yapılan:

Not: İylikte 3klık saygı madalyonunuz varsa geçersiniz, yoksa 3 göz vermeniz gerekir.
Yapılan:

Not: Kötülükte 2klık hürmet madalyonuz varsa geçersiniz, yoksa 2 göz 5 kafatası işinizi görür.
Yapılan:

Not 1 sentrido lazım olacak.
Yapılan:

Not: 1 inkarnum lazım olacak. (sentridoya göre bulması zordur.)
Yapılan:
Herkes ile konuştunuz şimdi son durumu anlatmak için

Not: Cebinizi iyi ayarlayın Halifronla dövüşe gireceksiniz. Tavsiyem savascı olarak girmeniz ve süreye oynamanız. Şifa attıkça ayı dönerseniz 30 dk gibi bi sürede biter . Ölürseniz şeara 1 saatte anca keser.
Amacınız:
Madalyonu kullanın. Beyaz kaleye gidin, zayıflamış buz zincirlerini kırın ve Halifron[21] ile savaşın.. Ardından Alanderey dönün.
Not: Görev bitti. Allaha emanet