29-09-2018, Saat: 17:33
Etkinliklerden memnun olan varmı? Arkadaslar bütün etkinliklerin 3 verip 10 aldıgını gormeyen varmı? Etkinlik gelmese oyuncular daha karda olacak oyle etkinlikler oluyor ama adminlere soruldugunda oyuncular memnun diyor kim memnun cok merak ediyorum.Ufak bir ornek veriyorum 1 tane zarar gormezlik almak icin 250 tane hasat sembolu isteniyor adminlerin bunların nasıl toplandıgına dair bilgisi varmı ? Veya oyuncuları bot falan mı sanıyorlar 7/24 arena mabed magara taalar yapan türden?
Oyunun basından beri ilk defa kırmızı balta almak istedim oyun acıldı 1 hafta sonra kayıt oldum ben,Onun icin 30 altınlık kutu actım etkinlik süresince yaklasık 15 kezde taalara girdim,ona ragmen alamadım.Hala 250 adet hasat sembolu eksigim var.Bu ne zaman degisecek ?
Elinizi bol tutun diyen de yok artık ama deger bilin oyuncular bu oyuna senelerini harcıyor.
Oyunun basından beri ilk defa kırmızı balta almak istedim oyun acıldı 1 hafta sonra kayıt oldum ben,Onun icin 30 altınlık kutu actım etkinlik süresince yaklasık 15 kezde taalara girdim,ona ragmen alamadım.Hala 250 adet hasat sembolu eksigim var.Bu ne zaman degisecek ?
Elinizi bol tutun diyen de yok artık ama deger bilin oyuncular bu oyuna senelerini harcıyor.
FIGHT OR DIE , REMEMBER