Merhaba sevgili Oyuncularımız, son dönemlerde artan oyuncu sayımıza bağlı olarak, artan görevli ihtiyacımız nedeniyle başvuru konusunu güncellleme ve hatırlatma gereği duyduk. Öncelikle Muhafız ve mentorlar kimdir, başvuru şartları nelerdir ondan bahsedelim daha sonra başvurular hakkında sıkça sorulan sorularınızı cevaplandıralım.
Mentorlar Kimdir?
Oyunda karakterinin yanında
işareti olan oyuncular mentorlardır. Mentorlar Dragons War: Ejderhalar Savaşı oyununda çok önemli bir rol oynarlar ve oyun içerisinde oyunculara yardım etmek ile görevlendirilmişlerdir. (Chat içerisinde ve forumda oyuncuların sordukları soruları cevaplamak gibi)
Her mentor oyun içerisinde kendisine sorulan soruyu cevaplamakla yükümlüdür ve cevaplayamadığı bir soru olduğunda adminler ile bağlantıya geçmelidir. Mentorlar genellikle kasabada ve şehir meydanında bulunmaktadırlar ki oyuna yeni başlayan ya da sorusu olan oyuncular kendilerini rahatlıkla bulabilsinler.
Hizmet :
Her mentor haftada minimum 7 saat, kasabada veya şehir meydanında nöbet tumaktadır ve bu görev sırasında siz oyuncuların sorularını cevaplamaktadırlar.
Muhafızlar Birliği
Muhafızlar Dragons War: Ejderhalar Savaşı oyununda tıpkı mentorlar gibi oyunculara yardım eder ve ayrıca chatte, forumda yazılanları kontrol edip, herkesin kurallar dahilinde iletişim kurmasını ve keyifle oynanabilecek bir ortam sağlamaya çalışırlar.
Birliğin genel vazifesi - oyunda oyuncular içi uygun şartları sunmak ve oyuncular tarafından kuralların ihlal edilmemesini kontrol etmektir.
Başvuru koşulları ;
- 18 yaşını doldurmuş olmalı.
- Oyun kurallarını okumalı ve yeterince detaylı bilgi sahibi olmalı.
- Oyunda "Esaret Laneti" gerektirecek herhangi bir ceza almamalı. (Bu kural ceza türü ve geçen süre baz alınarak esnetilebilir.)
- İletişim becerileri yüksek ve Türkçeyi düzgün kullanabilmeli.
- Oyuncular ile girilen diyaloglarda argo ve kırıcı söylemlerde bulunmamalı.
- Oyun hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi olmalı.
- Günde en az 3 saat aktif olmalı ve minimum nöbet saatini tamamlamalı.
- Veri gizlilik sözleşmesi imzalanması. ( Sadece
Muhafızlar )
>Başvurumun sonucunu nasıl öğrenebilirim?
Öncelikle olumsuz olan başvurulara maalesef dönüş yapamamaktayız. Başvurunuz kabul edildiği takdirde çoğunlukla oyundan posta yolu ile bir bildirim alırsınız. Daha sonra ön görüşme için Discord sunucumuza yönlendirilir burada görevli ile görüşmenizi tamamlar, olumlu olması halinde göreve alınırsınız.
>Başvuru olumlu olması halinde ne zaman geri dönüş alırım?
Bunun için kesin bir süre verememekteyiz.
>Başvuru yaptım ancak geri dönüş alamadım tekrar başvuru yapmalı mıyım?
Hayır, olumsuz olan başvurular nedenlerine bağlı olarak çeşitli zamanlarda yeniden incelenir.
>Başvurularda torpil yapılıyor mu?
Tabii ki hayır. Bütün oyuncular eşit olarak değerlendirilir. Ancak ceza kaydı bulunmayan, kayıt zamanı eski ve oyunda aktif olan oyunculara öncelik verilir.
>Görevden ayrılmam neticesinde herhangi bir yaptırım uygulanır mı?
Hayır, isteyerek başvurduğunuz gibi istediğiniz zaman görevden ayrılabilirsiniz.
>Muhafızlık görevi için gerekli olan Gizlilik sözleşmesi nedir ve neden gereklidir?
Gizlilik sözleşmesi yalnızca göreviniz süresince sizlerle paylaştığımız bilgilerin gizliliğini garanti altına aldığımız ıslak imzalı bir sözleşmedir. Gizlilik ilk kuraldır ve çiğnenmediği takdirde sözleşmenin bir yaptırım gücü yoktur.
Son olarak yönetim sizi göreve aldığı gibi, yaptığınız kural ihlalleri, stajyerliğin olumsuz sonlanması v.b. durumlarda görevden alma hakkına sahiptir.
Hala başvuru yapmamış oyuncularımız daha fazla vakit kaybetmeden aşağıdaki linkten başvuru yapabilirler. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Oyunda karakterinin yanında

Her mentor oyun içerisinde kendisine sorulan soruyu cevaplamakla yükümlüdür ve cevaplayamadığı bir soru olduğunda adminler ile bağlantıya geçmelidir. Mentorlar genellikle kasabada ve şehir meydanında bulunmaktadırlar ki oyuna yeni başlayan ya da sorusu olan oyuncular kendilerini rahatlıkla bulabilsinler.
Hizmet :
Her mentor haftada minimum 7 saat, kasabada veya şehir meydanında nöbet tumaktadır ve bu görev sırasında siz oyuncuların sorularını cevaplamaktadırlar.

Muhafızlar Dragons War: Ejderhalar Savaşı oyununda tıpkı mentorlar gibi oyunculara yardım eder ve ayrıca chatte, forumda yazılanları kontrol edip, herkesin kurallar dahilinde iletişim kurmasını ve keyifle oynanabilecek bir ortam sağlamaya çalışırlar.
Birliğin genel vazifesi - oyunda oyuncular içi uygun şartları sunmak ve oyuncular tarafından kuralların ihlal edilmemesini kontrol etmektir.
Başvuru koşulları ;
- 18 yaşını doldurmuş olmalı.
- Oyun kurallarını okumalı ve yeterince detaylı bilgi sahibi olmalı.
- Oyunda "Esaret Laneti" gerektirecek herhangi bir ceza almamalı. (Bu kural ceza türü ve geçen süre baz alınarak esnetilebilir.)
- İletişim becerileri yüksek ve Türkçeyi düzgün kullanabilmeli.
- Oyuncular ile girilen diyaloglarda argo ve kırıcı söylemlerde bulunmamalı.
- Oyun hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi olmalı.
- Günde en az 3 saat aktif olmalı ve minimum nöbet saatini tamamlamalı.
- Veri gizlilik sözleşmesi imzalanması. ( Sadece

>Başvurumun sonucunu nasıl öğrenebilirim?
Öncelikle olumsuz olan başvurulara maalesef dönüş yapamamaktayız. Başvurunuz kabul edildiği takdirde çoğunlukla oyundan posta yolu ile bir bildirim alırsınız. Daha sonra ön görüşme için Discord sunucumuza yönlendirilir burada görevli ile görüşmenizi tamamlar, olumlu olması halinde göreve alınırsınız.
>Başvuru olumlu olması halinde ne zaman geri dönüş alırım?
Bunun için kesin bir süre verememekteyiz.
>Başvuru yaptım ancak geri dönüş alamadım tekrar başvuru yapmalı mıyım?
Hayır, olumsuz olan başvurular nedenlerine bağlı olarak çeşitli zamanlarda yeniden incelenir.
>Başvurularda torpil yapılıyor mu?
Tabii ki hayır. Bütün oyuncular eşit olarak değerlendirilir. Ancak ceza kaydı bulunmayan, kayıt zamanı eski ve oyunda aktif olan oyunculara öncelik verilir.
>Görevden ayrılmam neticesinde herhangi bir yaptırım uygulanır mı?
Hayır, isteyerek başvurduğunuz gibi istediğiniz zaman görevden ayrılabilirsiniz.
>Muhafızlık görevi için gerekli olan Gizlilik sözleşmesi nedir ve neden gereklidir?
Gizlilik sözleşmesi yalnızca göreviniz süresince sizlerle paylaştığımız bilgilerin gizliliğini garanti altına aldığımız ıslak imzalı bir sözleşmedir. Gizlilik ilk kuraldır ve çiğnenmediği takdirde sözleşmenin bir yaptırım gücü yoktur.
Son olarak yönetim sizi göreve aldığı gibi, yaptığınız kural ihlalleri, stajyerliğin olumsuz sonlanması v.b. durumlarda görevden alma hakkına sahiptir.
Hala başvuru yapmamış oyuncularımız daha fazla vakit kaybetmeden aşağıdaki linkten başvuru yapabilirler. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.