Teşekkür ederiz yönetim bişeyleri yapmak icin ugraşıyor ama oyuncuların derdi küre bitirmekten ziyade jeton bitirememek buna cözüm bulabilirseniz memnun oluruz. Kolay gelsin.
Arenaya zaten kimse gırmıyor, küre var dıye gırenlerden döve döve zorlan gunde 1 jeton alıyoruz şimdi küre için de gelen olmayacak.... 10 tane 5 lık jetonu kım nasıl ne zaman tamamlayacak....akıl vermek gibi olsun ama onunda sayısını ındırsenız ya da daha mantıklı b çözüm bulsanız zafer jetonları için 15 tane 3 luk le tamamlansın agudarlar.
aha şimdi mabed yolları gözüktü arenaya 2 kişi bulamayan magronlar mabede 3 kişi çıkartıp küre kasacaklar yada biz kasacağız vay be heyecanlandım. oyuna başlayalı beri 1 mabede girdim oda onur gününde yapabildim. ondada mabedde morokmu atılırmış diye ağladılar kaybedince. amaç güzel ama uygulamanın cılkı çıkmaz inşallah. 1 hafta sırada bekleyeyim yanlışlıkla belki kalan 8 küre biter inşallah. 8, 108 değil. tüm insan ve magron arkadaşlara mabedde bol onur ve daha bol tp kasmalar dilerim.
Yönetimin bu konularla ilgilenmeli çok güzel birşey, ama kaş yaparken göz çıkartmak olmuş bu daha çok yine de bunada çözüm getirmenizi umuyorum jeton yapamaycağız gibi .Ayrıyetten bekleme sürelerini arttırırsanız bununda önünü alabilirsiniz bence iyi oyunlar
Arenaya 2 kişi çıkaramayan bir ırktan nasıl 3 kişi çıkarmasını bekleyecez biz ? İki agudarı beraber yapabilme gibi bir kolaylık varken neden bunları ayırdınız ?
Bir kişi daha onur kasmaktan vazgeçti.Teşekkürler.