Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır.
(14-02-2017, Saat: 20:25)NeverMind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır.
03:04 Применив ресурсы, вы зарядили руну. Использовав ее, вы обнаружили один из тайников.
03:04 Вы вскрыли тайник и нашли в нем...
03:04 Siz Alındı Küçük Güç İksiri 3 Adet
Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?
(01-09-2017, Saat: 05:01)bedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?
Bana bu gün oldu keşke yazsalarmışta ona göre açsaymışız
(12-09-2018, Saat: 10:48)Sulhbown Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2017, Saat: 05:01)bedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?
Bana bu gün oldu keşke yazsalarmışta ona göre açsaymışız
Aynı şey Benim de başıma geldi ilk yaratığı kestim 2. yaratık da netim gitti yeniden giriş yaptım öldüğüm için taş kayboldu
(14-02-2017, Saat: 20:25)NeverMind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır.
#Başlıca Bodur Taşları
Not: Konu Alıntıdır.
"5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür" bilgisi hatalıdır. 4lvl-de de taşlar düşüyor. Mesela phadd keserek Yaz taşı düşürdük biz