04-04-2018, Saat: 22:37
(Son Düzenleme: 04-04-2018, Saat: 22:43, Düzenleyen: DuvarcıNaci.)
Arkadaşlar öncelikle burada dönen multi mevzularını kapatın burası bu konuların yeri değil. Mağaraya davet kısmına gelecek olursak magronlar burada sıra gelmediğinden şikayetçi ve haklı olsalarda kendileride sıraya teşrif etmiyorlar istiyorsunuz ki takımları hazırlayalım sıra 0-9 olsun içeri girelim. Takımı kurup ekibiniz hazır ise SIRAYA da girmeyi unutmayınız o zaman. Bu alanların kısırlaşmasının çok büyük kısmını para ile oynayan oyuncuların içerideki yeşil setli emeği ile oynayan oyuncuları görünce metrobüste ünlü oyuncu gören yerel halk gibi yakasına yapışması 30 dakikada 10 sefer falan kesmesidir galiba. 500-0 da galibiyettir 500-300de galibiyettir eğer sağlamsanız ve zafer garantiyse oyuncuları dövüş alanlarından soğutmamak sürekliliği getirecek büyük bir adım olur. Çetin savaş alanlarında 9 vs 9 takım savaşlarında elinizden geleni yapın rekabetçi bir şekilde karşılaşmalar geçsin. Bir de kimseye suçlama olarak değil ama ortaya bir söz bırakayım şu 50 kelle aldım 60 kelle aldım egosunu bir kenara bırakırsak 3-4 levellerde güzel olur. egoyu kasmak için 10 level olun talaar girin sessizlikte savaşın vs şeyler işte dövüş alanlarında kestiğiniz moroklar 3 level 4 parça yeşilli oyuncuları oyundan soğutarak ben en iyisiyim demek bilmiyorum ama hoş ve etik bir davranış gibi durmuyor eğer İnsan ve Magron oyuncuları rakibe göre davranırlarsa dövüş alanlarına katılımın artacağına canı gönülden inanıyorum.
Kısa bir özet geçmek ve örneklendirmek gerekir ise örneği kendi üzerimden vereyim. şuan 3 level emekle oynayan bir oyuncuyum rütbem asker bile değil şehir onurum morok almaya yetmiyor. eğer beni dövüş oyunundan soğutursanız 4 level olur zehirlimi çeker 100 altın masrafımı cebimde biriktirir bende 3 level mağaraya girmeye heves etmiş oyuncuları oyundan soğuturum. sonuç olarak ben bunları yapacağım süreçte mağaraya girmem ben bunları yaptıktan sonra şuan benim durumumda olan bir magron benim yapacaklarımı yapana kadar dövüş alanlarına girmez oyun sadece ama sadece kısırlaşır
Kısa bir özet geçmek ve örneklendirmek gerekir ise örneği kendi üzerimden vereyim. şuan 3 level emekle oynayan bir oyuncuyum rütbem asker bile değil şehir onurum morok almaya yetmiyor. eğer beni dövüş oyunundan soğutursanız 4 level olur zehirlimi çeker 100 altın masrafımı cebimde biriktirir bende 3 level mağaraya girmeye heves etmiş oyuncuları oyundan soğuturum. sonuç olarak ben bunları yapacağım süreçte mağaraya girmem ben bunları yaptıktan sonra şuan benim durumumda olan bir magron benim yapacaklarımı yapana kadar dövüş alanlarına girmez oyun sadece ama sadece kısırlaşır