16-12-2017, Saat: 04:00
(Son Düzenleme: 16-12-2017, Saat: 04:04, Düzenleyen: - BERK -_kullanılmayan.)
(16-12-2017, Saat: 03:56)RoRoNoA Z Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(16-12-2017, Saat: 03:50)adirakun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: karşıdakine göre sunağın hasar attığının herkes farkındadır zaten doğru bu konuda bir sıkıntı yok boşta kalınca zincir yiyen kişinin ya da yaratığın kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğrendim taktik diyorsunuz tamam da soruyorum sunaklar ilk geldiği zamanda direkt olarak yaratığın ya da zincir yiyen kişinin canına oranla vurduğu için hatalı diye değiştirilen ölüm zincirlerinin hatalı olarak görülen özelliğini farklı bir şekilde kullanmaya devam etmeniz taktik midir gerçekten?
Şimdi yaratık boştayken kendi canına oranla hasar yediğini yeni öğreniyorsan bu oyuncuları alakadar eden bir şey değil.Problemi kendinde aramalısın.
bak iyi güzel diyorsun bilgili oyuncular çözmüşler işi diyorsun ama dediğimi güzelce okursan eğer sunaklar ilk geldiği zaman bug olarak nitelendirilen bir olayı farklı bir yolla kullanmaya devam etmişler. burada sence taktik diye mi kullanılmış bunu yapan herkes benden daha aklı başında yaşça büyük insanlar akıl etmişlerdir herhalde geçmişte bu olayın bug olduğunu değiştiğini sadece phadd atarak kulanmaya devam etmenin doğru olmadığını burada bana bir şeyi yeni öğrenmişsin senin hatan diye gelme boşuna 5 10 phaddle zamanında bug olan şey şuan taktik olamaz ayrıca yapılan açıklamadan sonra hala memnun olmadıysan gel oyun içi bir kez daha açıklarım