15-08-2017, Saat: 01:57
Bence güzel olmuş bu tür olayların daha da artması lazım oyun şuan birkaç olayla dönüp duruyor..Teşekkürler..
-İmkanın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım
Gezginin Eşyaları
|
15-08-2017, Saat: 01:57
Bence güzel olmuş bu tür olayların daha da artması lazım oyun şuan birkaç olayla dönüp duruyor..Teşekkürler..
-İmkanın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım
15-08-2017, Saat: 02:25
(14-08-2017, Saat: 23:11)bebek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şans avcıları madalyonu alakasız olmuş yaratık avcıları olsa anlayacağım. mantıklı ve kapak gibi olmuş konuya ![]() ![]() alakasız birşey olmuş şans ile satranç taşlarının hadi sualtı bi nebze yaratık bi nebze alakalılar bunlarla da şansı nerden mantık kurdunuz da getirdiniz.. neyse düşünülsün de yapılsın da varsın mantıksız birbiriyle alakasız şeyden olsun.. elinize sağlık yönetim, bunun gibi ve daha iyi etkinliklerde buluşmak üzere..
15-08-2017, Saat: 02:42
haksızlık etmeyin bence çok iyi olmuş elinize salık nöyle etkinlikler oyuna heves artırıyor devamını bekleriz,teşekkürler
EN BUYUK ASK << ALLAH ASKIDIR >>
15-08-2017, Saat: 08:26
Bakıyorum mantıksız olmuş diyen herkesin şans avcılar madalyonu yok.Yönetim ağzıyla kuş tutsa yaranamıcak sanırım.Sizlerde az çabalayın zaman ayırında alın şu madalyonu bi zahmet.
Güzel ve mantıklı bi etkinlik elinize sağlık. Kolay gelsin
15-08-2017, Saat: 17:11
bence güzel bir eklenti olmuş. ancak sayılar bir kez belirlendikten sonra değiştirilmesi önce yada sonra alanlara haksızlık olur. sayılar bi kere belirlendi artık bir daha değiştirilmemesi gerekiyor
.
. Ra Ma Mu .
15-08-2017, Saat: 18:20
(Son Düzenleme: 15-08-2017, Saat: 18:28, Düzenleyen: - VERONICA -.)
(14-08-2017, Saat: 23:23)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hisset yorumlarına yarım katılıyorum yarım katılmıyorum o şans avcıları madalyası çoooook zor la abi ahah zor cidden uğraşmak gerekiyor da 6 saatini ayırırsın diye düşünüyorum 3000 için ![]() (15-08-2017, Saat: 08:26)Destruction Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakıyorum mantıksız olmuş diyen herkesin şans avcılar madalyonu yok.Yönetim ağzıyla kuş tutsa yaranamıcak sanırım.Sizlerde az çabalayın zaman ayırında alın şu madalyonu bi zahmet. ![]()
15-08-2017, Saat: 18:55
Hocam öncelikle saygılar...
Bu etkinlik gerçekten çok iyi bir etkinlik ama çoğumuz vakit ayırıp da şans avcılarına vakit ayıramadık. Ayıran arkadaşlar da satranç taşı çıkartmaya vakit ayıramamışlardır diye düşünüyorum o yüzden bu onur işini kaldırsanız diyorum
![]()
15-08-2017, Saat: 22:44
(Son Düzenleme: 15-08-2017, Saat: 23:12, Düzenleyen: -BraveHearT-.)
Benim hesap buglı galiba ne yaparsam yapayım rakip 21 alıyor alamıyorum lanet camı daha önce de böyle oluyor diye bırakmıştım...
На данный момент вами набрано 20 очков. На данный момент противником набрано 21 очков. Kesinlikle bug var daha bir kere 20 yaptığımda farklı bir puan almadı bot ne zaman 20 yapsam otomatik 21 en azından varsa incelensin düzeltilsin...
-ßяаvенеаят-
15-08-2017, Saat: 23:25
(Son Düzenleme: 15-08-2017, Saat: 23:33, Düzenleyen: LUAN.
Sebep: ++ Ekleme
)
Öncelikle Selamlar, İyi oyunlar dilerim
Konuyu ve Oyuncu fikirlerini okuduktan sonra bende düşüncelerimi belirtmek isterim. +İlk olarak Şans avcıları onuru ile alınması negatif etki olarak gözüksede adminimizin de belirttiği gibi kasılması gereken bir onurdur.Bu yüzden Şans onuru kasmayan kişileri negatif etkilese de -ki bende dahil- ilerki süreçte olumlu sonuçlar doğuracaktır. +İkinci olarak santranç taşlarını değiştirme sayıları Bence oranlar gayet normal bir şekilde ayarlanmış.Ayrıca oranları değiştirmeye gerek görülmemesi tarafındayım.Bazı arkadaşlar At-Fil-Kale oranlarının aynı olması gerektiğini belirtmiş ancak bu konudaki düşüncem ise nasıl ki santanç tahtasında taşlar farklı sıralanıyorsa aynı şekilde burda da farklı oranlarda olması gerektiğini düşünüyorum. ++Bu konuya ikinci bir seçenek olarak internette santranç taşlarının değerleri hakkında araştırma yaparken her bir taşa verilen değerlere rastladım.Adminimizin olay örgüsüne bağlı kalarak şanş avcılarına verilmesi gerektirdiğini belirttiği gibi yine santranç sayılarına bağlı kalarak düzenlenmesi görüşündeyim. +Son olarak iste Etkinlik süresi Bu olayın sürekli açık olması gerekmektedir.Eğer ki belli zamanlarda gelirse o zamanlarda bütün mavi set fiyatlarında aşırı bir düşüş olacaktır.Sürekli açık olursa kim setini takaslayıp tamamlar ise fiyatlar ortalama düzeylerinde kalmış olacaktır.Demicekmisiniz ki taşları elinde tutamazmısınız burda da fırsat maliyeti ortaya çıkacaktır.Şöyleki ilk açıldığında armut set 10 Altına kadar düştüğünü ve bir çok oyunun sattığını farz edelim sonrasında x kişisi satmayıp bunun fiyatını 30 Altına kadar yükseltebilir buda dalgalanmalar yaratacaktır. Etkinlik uzun zamandır oyuncular tarafından dile getirilen ve beklenen bir olaydı gelmesi herkesi rahatlattı.Her ne kadar geç olsada forumda yazılanların olaya aktarılması güzel bir olay.Bunu diğer konularda da beklemekteyiz. Not:Santranç bilmemekteyim yanlış yazım varsa pm atarsanız düzeltebilirm. Tekrardan iyi oyunlar.
Yıl 1912
Memlekette Savaş Günleri Baş Kaldırdı Boyun Eğmedi Karşıyaka Gençleri
16-08-2017, Saat: 00:27
Piyonlar, at fil vezir oluyor ama benim önerim şu ki atlar ve benzeri taşlarda piyona dönüştürebilinsin. Olay iyi bence sadece 1 eksiği var. Onuda eklerseniz tam olacaktır.
|
|