18-01-2018, Saat: 17:49
(18-01-2018, Saat: 16:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(18-01-2018, Saat: 09:39)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı? Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.ırkınız sizden yardım isteyince geri çeviriyorsanız bu sizin sorununuzdur. Benden yardım isteniyor her dövüş, bende yardıma geliyor vurup gidiyorum . Size morok atan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Siz 6 a 2 dövüşte üstün olmanıza rağmen bile endarg salan birisiniz bana kendinizi anlatmayın.
6-7 level dövüşüne giriyorsanız endargı atmak en doğal hakkımdır, bana gün boyu defalarca atşa atılıyor, kendi ırkınızın yaptıklarını görmezden gelmeyin, ayrıca benden yardım istediklerinde her zaman gidiyorum. 6-7 level dövüşüne 10 level girerse bende 10 level binek salarım sizinki haksa benimkide hak, size bir daha yanıt vermeyeceğim, mantıklı argümanlar sunamıyorsunuz. Hem gelip 6-7 level dövüşüne giriceksiniz hem de siz kesin diye bekleyeceğiz, oldu başka bir emriniz var mı ?