26-05-2018, Saat: 17:06
Konuyu Oyla:
talaarda anlaşmalı savaşlar
|
26-05-2018, Saat: 17:10
(26-05-2018, Saat: 17:06)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-05-2018, Saat: 16:28)SeshXD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göktürk hanlığı şaşırtmadı : Yoo değilim :^) Arena ve forum geçmişine bakılınca zaten Göktürk hanlığının üstün oyun yeteneği anlaşılıyor ![]() ![]() ![]()
26-05-2018, Saat: 17:12
(26-05-2018, Saat: 16:16)AngelAndWine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: desteğe attığım mesajdır. Biz hanlıkca giriyoruz, sevdiğimiz insanlarla birlikte giriyoruz oynuyoruz sizlere nasıl vuruyorsam aynı şekilde onlarada vuruyorum. Bir alakası olmadığını bildirmek isterim. Her olayda milletin ağzına alışmış kesin şudur kesin budur, insanlara karşı ön yargılı olmamamınızı tavsiye ediyorum. İnsan ırkından bir çok insana karşı insaflı oynuyorum bayıyıyorum kesmiyorum vb. aynı şekilde sizinde insaflı olmanızı isteriz.
26-05-2018, Saat: 18:12
niye ağlıyorsun diyen bir arkadaş olmuş. ben talaar etik davranışlarını sergileyen biriyim. çarşıdan önce taş deriler ve yüzükler ortalıkta yokken de temel 3 efektle giriyordum, şimdi de aynı efektlerleyim. ben muazzam güçle 100-120 vururken karşıma efekti az olan adam gelince güç kullanmıyordum hasarını versin de onurunu alsın diye, ama o adamlar, yani bütün bu sıralamadan düşme ihtimaline karşı müsade ettiğim arkadaşlar şimdi almış taş derileri, uzun savaşlarda 200 hasarımla beni öldürüp şuursuzca sıralamaya koşuyorlar. aynı oyuncular yani, beni de tanırlar üstelik. gel gelelim, burası talaar bayıp keserim şunu yaparım bunu yaparım diyen arkadaşlaradır sözüm. ben bayıltınca vurmuyorum arkadaşım, insaflı oynuyorum, benim tarzım bu, ama olur da sinirlenip birini kesersem onun bütün arkadaşları üzerime oynuyor talaardan soğuruyorlar. üzerimdeki baskıyı anlayabiliyor musun. bu sadece bende yok, talaara dc kullanmadan, tek başına giren herkeste var bu baskı.
26-05-2018, Saat: 18:18
Öncelikle sana attğm hediyede sana diğerleri gibi beni bay kesmediğin hasar vurmamı beklediğin içindi ayrıyetten ben seni kendi dc hesabmdan özel konuşmak için çağırdm neden teşekkür etmek için Göktürk hanlğndaki Abilerimlede aynı taalara girebiliriz bunda bir sakncası yok 5 kişi 4 kişi girince zaten ayn yere giriyoruz keşke hediyeyi geri alabilsem başka bir hediye atabilsem ama bu sefer teşekkür etmezdim
26-05-2018, Saat: 18:22
(26-05-2018, Saat: 18:18)Emrulus19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sana attğm hediyede sana diğerleri gibi beni bay kesmediğin hasar vurmamı beklediğin içindi ayrıyetten ben seni kendi dc hesabmdan özel konuşmak için çağırdm neden teşekkür etmek için Göktürk hanlğndaki Abilerimlede aynı taalara girebiliriz bunda bir sakncası yok 5 kişi 4 kişi girince zaten ayn yere giriyoruz keşke hediyeyi geri alabilsem başka bir hediye atabilsem ama bu sefer teşekkür etmezdim ben kimseden teşekkür istemiyorum. benim tek istediğim tümüyle adil bir talaar. ben sizlere bunu sundum, kimseyle anlaşmalı girmedim, bu yüzden sevdiniz oyun tarzımı. bir de şöyle düşün, ya sizin gibi savaşsaydım? kalabalık bir kitle ile dc girip kanka sen orayı uzat ben birinciyim tut tut aman bırakma; burası bitiyor koş buraya gel gel tuttum, aman son dövüş kanka hemen öl karşımda gibi birileriyle muhabbete girip size talaarı zehir etsem bana aynı hediyeyi atar mıydın?
26-05-2018, Saat: 18:49
(26-05-2018, Saat: 18:22)AngelAndWine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-05-2018, Saat: 18:18)Emrulus19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sana attğm hediyede sana diğerleri gibi beni bay kesmediğin hasar vurmamı beklediğin içindi ayrıyetten ben seni kendi dc hesabmdan özel konuşmak için çağırdm neden teşekkür etmek için Göktürk hanlğndaki Abilerimlede aynı taalara girebiliriz bunda bir sakncası yok 5 kişi 4 kişi girince zaten ayn yere giriyoruz keşke hediyeyi geri alabilsem başka bir hediye atabilsem ama bu sefer teşekkür etmezdim Hanlığınca girmek suç değil girebilirsin sıkıntı yok bu arada orayı uza burayı uzat diye aramızda muhabbet yok sana yanındakikere nasıl vuruyorsak güçle aramızdada güç ile vuruyoruz kayıtlara bakabiliyorlarsa admin muhafız bunu görebilir
26-05-2018, Saat: 19:27
7 lvl olunca beni de alın ben de dc gelmek istiyorum
26-05-2018, Saat: 20:29
26-05-2018, Saat: 22:02
(26-05-2018, Saat: 20:29)Eldarion Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biriniz 3 aylik biriniz 1 günluk oyuncusunuz.Daha dogrusu öyle gözüküyor.Eski hesaplariniza noldu beyler bayanlar bloklandi mi yoksa sınırsız banlandı mı?(26-05-2018, Saat: 16:28)SeshXD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göktürk hanlığı şaşırtmadı : |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Agudarın Anlaşmalı Kahramanlığı (!) | Tribal Chief | 4 | 1,315 |
15-06-2024, Saat: 22:31 Son Yorum: llllllllllll |
|
Anlaşmalı Olduğu Nasılda Belli! Yönetim el at | ATES Bey | 10 | 9,173 |
21-08-2018, Saat: 14:01 Son Yorum: IBLIS |
|
Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi | iman | 17 | 15,668 |
20-08-2018, Saat: 23:10 Son Yorum: GioTίN |