28-05-2019, Saat: 22:59
(28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz.Valla açıkcası arkadaş çok güzel konulara değinmiş..
*Sualtı tpleri düşürülmüşken bile level alması zordu şuan bütün yaratıkların tp leri düşürüldü (aldığım tp bi yaratıktan ort. 3-5) benim level almam için 200 000 kesim yapmam lazım.Oyuncular levellerinde sıkıştı buda hiç güzel bi durum değil hele önceden 1 haftada 11e kasanlar varken büyük haksızlık var.
*Level alması zor olduğundan dolayı alttan oyuncu gelemiyor ve talaar zor dönüyoruz onur kasamıyoruz.
*Mesleklerde elde etme başarısız çok oluyor sanırım bu herkesin sorunu.
*Küre kırdığımızda hiç göz düşmüyor bizim için boş bir efekt şuan küre.
*Oyunda kömür yok yşo kasılamıyor arena dönmüyor zaten.
Benim aklıma gelen önemli sıkıntılar bunlar ve yönetimin artık bizide umursamasını umuyoruz yoksa insanlar yavaş yavaş oyundan soğuyor ve bırakıyor.
Tp ler kısıtlanmış bizim malikanelerimizdeki heykeller neden var ? Peki siz tp yi kafanıza göre kısıtlayacaksanız o heykeller neden orda ? Madem malikanelerimiz var tp ve onurumuza kısıtlayaıp arttırma kararı bizde olsun.
5 Levelden beri yşo 340 da kaldı kömür alabileceğimiz kısacası madalya kasılabilecek tek nesne oyunda yok denecek kadar az biz bu oyunu madalya dışında ne için oynuyoruz ki ?
Talaar sabitlenmiş gibi 7 ve 11 level dışında (12 yeni açıldığı için söylemiyorum) Döndermek neredeyse imkansız bir hal aldı insanları onur alanına yönlendirecek bir etkinlik olmadığından ötürü.
Sosyal medya hesaplarınızı takip ediyorum, şahsım adına söylüyorum hep bi çalışıyor havası falan var gece gündüz yenilikler getiricez falan deniliyor ama daha ben öyle bir şeye şahit olmadım bize faydalı olacak hiç bir şeyde görmedim
Uzun lafın kısası bırakmama ramak kaldı elinizdeki bir avuç insanla başarılar.. (Eğer ki onlarında benim gibi sonunda canına tak etmezse)